Tekstgrootte: Voorkeuren

14-02-2020Klimmendaal start op nieuwe behandellocatie in Zutphen

Afbeelding: Anne Flokstra

Vanaf 1 maart start Klimmendaal met een behandelteam binnen de Anne Flokstraschool in Zutphen. Klimmendaal ondersteunt met het revalidatieaanbod de leerlingen met logopedie, ergotherapie, fysiotherapie, orthopedie, psychodiagnostiek, psychologische behandeling en - begeleiding en maatschappelijk werk.

Naast leerlingen van de Anne Flokstraschool, kunnen ook andere kinderen uit de omgeving van Zutphen op deze locatie terecht voor poliklinische diagnostiek en behandeling. Het team Kind en Jeugd uit Zutphen is binnen de Anne Flokstraschool met open armen ontvangen, en is enthousiast om te gaan starten op deze nieuwe locatie.

Klimmendaal werkt al in meerdere plaatsen samen met De Onderwijsspecialisten. Deze samenwerking past binnen het strategisch beleid van Klimmendaal om zo dicht mogelijk bij de patiënt te diagnosticeren en te behandelen.

‘Eén kind, één plan’ is het motto voor de samenwerking tussen De Onderwijsspecialisten en Klimmendaal. Dit betekent dat de hulpvragen van de ouder(s) en de leerling het uitgangspunt zijn.

Klimmendaal

Soms loopt het leven niet als verwacht. En kan je gezondheid opeens ernstig verslechteren. Dan wacht een zware tijd. Met momenten van afzien en van overwinnen. Deze klim begint met kijken naar wat je nog wel kunt. En bedenken wat je wilt. Want je weet nooit wat je kunt tot je het weer probeert. Klimmendaal: op weg naar eigen kracht.

De revalidatiespecialisten van Klimmendaal bieden medisch specialistische revalidatie op diverse locaties in Oost-Nederland. Bij ons revalideren kinderen, jongeren en volwassenen met een fysieke of cognitieve beperking. Wij begeleiden hen naar een zo zelfstandig mogelijke plek in de maatschappij op een wijze die bij hen past.

Algemene adresgegevens

Hoofdlocatie:
Heijenoordseweg 5
6813 GG Arnhem
Tel (026) 352 61 00

Klimmendaal heeft diverse locaties in Apeldoorn, Arnhem, Deventer, Doetinchem, Ede en Zutphen.
Klik hier voor contactgegevens van alle locaties.

icon_youtube
icon_twitter
icon_linkedin
icon_facebook