Tekstgrootte: Voorkeuren

20-04-2020Klimmendaal start met beeldbellen

Afbeelding: facetalklogo-1

Sinds vorige week is Klimmendaal Revalidatiespecialisten gestart met beeldbellen met patiënten. Een lang gekoesterde wens wordt door de omstandigheden, met sneltreinvaart, werkelijkheid.

FaceTalk
Voor het beeldbellen gebruiken we het programma ‘FaceTalk’. FaceTalk is speciaal ontwikkeld voor de zorg en voldoet aan alle veiligheidseisen.

Een online consult wordt bij de polikliniek gepland zoals alle andere consulten. Patiënten krijgen een code via hun afsprakenkaart. Deze code wordt door de patiënt ingevoerd op FaceTalk en zo start direct het gesprek met de behandelaar.

We zijn erg blij dat we op deze manier tóch onze patiënten kunnen behandelen.

Meer informatie over FaceTalk vindt u op klimmendaal.nl/facetalk.

Klimmendaal

Soms loopt het leven niet als verwacht. En kan je gezondheid opeens ernstig verslechteren. Dan wacht een zware tijd. Met momenten van afzien en van overwinnen. Deze klim begint met kijken naar wat je nog wel kunt. En bedenken wat je wilt. Want je weet nooit wat je kunt tot je het weer probeert. Klimmendaal: op weg naar eigen kracht.

De revalidatiespecialisten van Klimmendaal bieden medisch specialistische revalidatie op diverse locaties in Oost-Nederland. Bij ons revalideren kinderen, jongeren en volwassenen met een fysieke of cognitieve beperking. Wij begeleiden hen naar een zo zelfstandig mogelijke plek in de maatschappij op een wijze die bij hen past.

Algemene adresgegevens

Hoofdlocatie:
Heijenoordseweg 5
6813 GG Arnhem
Tel (026) 352 61 00

Klimmendaal heeft diverse locaties in Apeldoorn, Arnhem, Deventer, Doetinchem, Ede en Zutphen.
Klik hier voor contactgegevens van alle locaties.

icon_youtube
icon_twitter
icon_linkedin
icon_facebook