Tekstgrootte: Voorkeuren

06-11-2020Klimmendaal ondertekent Green Deal Zorg

Op 6 november is de nieuwe Green Deal Zorg online ondertekend. Negen zorginstellingen, Milieuplatform Zorgsector, provincie Gelderland, gemeente Arnhem, gemeente Rheden en Omgevingsdienst Regio Arnhem zetten dan hun handtekening onder de nieuwe Green Deal Verduurzamen Zorginstellingen Arnhem en omgeving. Klimmendaal is één van de deelnemende zorginstellingen.

Met de ondertekening van de Green Deal spreken de zorginstellingen af om de komende twee jaar verdere stappen te zetten in de verduurzaming van hun bedrijfsvoering. Dit doen zij door energie te besparen en energie duurzaam op te wekken, zuiniger om te gaan met grondstoffen en water, afval beter te scheiden en te kijken naar voedselverspilling en vervoersbewegingen.

De Green Deal Verduurzamen Zorginstellingen Arnhem en omgeving wordt ondertekend door: gemeente Arnhem, gemeente Rheden, provincie Gelderland, Omgevingsdienst Regio Arnhem, Milieuplatform Zorgsector, Attent Zorg en Behandeling, DrieGasthuizenGroep, Innoforte, IrisZorg, Klimmendaal, Pleyade, Pro Persona, Stichting De Driestroom en Stichting Woonzorgcentrum de Zeeg.

Afbeelding: greendeal

Klimmendaal

Soms loopt het leven niet als verwacht. En kan je gezondheid opeens ernstig verslechteren. Dan wacht een zware tijd. Met momenten van afzien en van overwinnen. Deze klim begint met kijken naar wat je nog wel kunt. En bedenken wat je wilt. Want je weet nooit wat je kunt tot je het weer probeert. Klimmendaal: op weg naar eigen kracht.

De revalidatiespecialisten van Klimmendaal bieden medisch specialistische revalidatie op diverse locaties in Oost-Nederland. Bij ons revalideren kinderen, jongeren en volwassenen met een fysieke of cognitieve beperking. Wij begeleiden hen naar een zo zelfstandig mogelijke plek in de maatschappij op een wijze die bij hen past.

Algemene adresgegevens

Hoofdlocatie:
Heijenoordseweg 5
6813 GG Arnhem
Tel (026) 352 61 00

Klimmendaal heeft diverse locaties in Apeldoorn, Arnhem, Deventer, Doetinchem, Ede en Zutphen.
Klik hier voor contactgegevens van alle locaties.

icon_youtube
icon_twitter
icon_linkedin
icon_facebook