Tekstgrootte: Voorkeuren

31-01-2018Klimmendaal in theaterroute KUNSTMETMEKAAR

Op zondagmiddag 4 februari 2018 maakt de theaterzaal van Klimmendaal in Arnhem deel uit van de theaterroute KUNSTMETMEKAAR, die is uitgestippeld door wijkbewoners van Arnhem-West. De route loopt ‘s middags langs zes verschillende locaties, waaronder Klimmendaal en bestaat uit diverse voorstellingen dans, muziek, film en poëzie, allen uitgevoerd door de wijkbewoners zelf. Mensen met en zonder ondersteuningsaanvraag werken hierin samen.

De voorstellingen
Een van de voorstellingen heet 'Dicht erbij' en wordt opgevoerd in de theaterzaal van Klimmendaal. Dit is een ontroerende dansvoorstelling door twee dansers i.s.m. Beeldend Danstheater Telder, met koorzang van Cantalot.
Op de locatie Sionskerk wordt de dansvoorstelling Hokkaido uitgevoerd. Leerlingen van de Heijenoordschool en Het Prisma (De Onderwijsspecialisten) oefenen al weken samen voor een dansvoorstelling. Ze worden daarbij instrumentaal ondersteund door slagwerkleerlingen van de West Arnhemse Muziekvereniging en kinderen die blaastherapie krijgen op Klimmendaal.
In totaal worden zes voorstellingen gegeven.

Hoe werkt het?
Iedere voorstelling duurt 10 minuten. Tussendoor loopt het publiek van locatie naar locatie. De middag begint om 14:00 en om 16.30 uur beginnen de laatste voorstellingen. De zalen gaan om 13:30 open. De voorverkoop is inmiddels gestart. Op de entreekaart staat de startlocatie en de volgorde van de te lopen route. Meer informatie kun je vinden op de website www.kunstmetmekaar.nl.

Klimmendaal in theaterroute KUNSTMETMEKAAR

Klimmendaal

Soms loopt het leven niet als verwacht. En kan je gezondheid opeens ernstig verslechteren. Dan wacht een zware tijd. Met momenten van afzien en van overwinnen. Deze klim begint met kijken naar wat je nog wel kunt. En bedenken wat je wilt. Want je weet nooit wat je kunt tot je het weer probeert. Klimmendaal: op weg naar eigen kracht.

De revalidatiespecialisten van Klimmendaal bieden medisch specialistische revalidatie op diverse locaties in Oost-Nederland. Bij ons revalideren kinderen, jongeren en volwassenen met een fysieke of cognitieve beperking. Wij begeleiden hen naar een zo zelfstandig mogelijke plek in de maatschappij op een wijze die bij hen past.

Algemene adresgegevens

Hoofdlocatie:
Heijenoordseweg 5
6813 GG Arnhem
Tel (026) 352 61 00

Klimmendaal heeft diverse locaties in Apeldoorn, Arnhem, Deventer, Doetinchem, Ede en Zutphen.
Klik hier voor contactgegevens van alle locaties.

icon_youtube
icon_twitter
icon_linkedin
icon_facebook