Tekstgrootte: Voorkeuren

19-01-2017Klimmendaal in theaterroute

Klimmendaal in theaterroute

Op zondagmiddag 12 februari 2017 maakt de theaterzaal van Klimmendaal in Arnhem deel uit van de theaterroute KUNST MET MEKAAR, die is uitgestippeld door wijkbewoners van Arnhem-West. De route loopt ‘s middags langs zes verschillende locaties, waaronder Klimmendaal en bestaat uit diverse voorstellingen dans, muziek, film en poëzie, allen uitgevoerd door de wijkbewoners zelf. Mensen met en zonder ondersteuningsaanvraag werken hierin samen.

De voorstellingen
Een van de voorstellingen heet Mens en Machine. Dit is een robotica-voorstelling met streetdance en animatie en wordt uitgevoerd in de theaterzaal van Klimmendaal. Aan de voorstelling Noorderlicht nemen jonge patiënten van Klimmendaal deel. De voorstelling wordt elders uitgevoerd en is een stoomkracht-opera die bestaat uit een combinatie van toneel, slagwerk én animatie. De andere voorstellingen zijn: Ruwe Bolster, Zonnige Kant, Hart & Ziel en Gebroken Hart.

Hoe werkt het?
Iedere voorstelling duurt 10 minuten. Tussendoor loopt het publiek van locatie naar locatie. De middag begint om 14:00 en duurt tot 17:00. De zalen gaan om 13:30 open. De voorverkoop is inmiddels gestart. Een kaartje kost €2,- en is bij contant en gepast afrekenen te halen bij de volgende adressen:

  • VONK TOTAAL, Oranjestraat 74
  • Digi Dome (het Dorp), Dorpsbrink 2
  • SubUrban Chef, Noordelijke Parallelweg 28
  • Wereldwinkel, Kortestraat 20

Op de entreekaart staat de startlocatie en de volgorde van de te lopen route. Houd voor de actualiteiten rond dit evenement deze website in de gaten.

Deelnemers van KUNST MET MEKAAR zijn Kwartiertafel Arnhem West, Het Dorp (SIZA), Philadelphia-Zorg, Klimmendaal, Drie Gasthuizen Groep, Het Prisma, Heijenoordschool, Rijn IJssel College , Arnhems Montessori College, Rock & Rolstoel Producties, West Arnhemsche MuziekVereeniging, ’t Huukske, Westkracht 13, Arnhems Labyrinth, Hoeve Klein Mariëndaal en heel veel individuele wijkbewoners. Het evenement is mede mogelijk gemaakt door gemeente Arnhem en particuliere bijdragen uit de wijk.

Klimmendaal

Soms loopt het leven niet als verwacht. En kan je gezondheid opeens ernstig verslechteren. Dan wacht een zware tijd. Met momenten van afzien en van overwinnen. Deze klim begint met kijken naar wat je nog wel kunt. En bedenken wat je wilt. Want je weet nooit wat je kunt tot je het weer probeert. Klimmendaal: op weg naar eigen kracht.

De revalidatiespecialisten van Klimmendaal bieden medisch specialistische revalidatie op diverse locaties in Oost-Nederland. Bij ons revalideren kinderen, jongeren en volwassenen met een fysieke of cognitieve beperking. Wij begeleiden hen naar een zo zelfstandig mogelijke plek in de maatschappij op een wijze die bij hen past.

Algemene adresgegevens

Hoofdlocatie:
Heijenoordseweg 5
6813 GG Arnhem
Tel (026) 352 61 00

Klimmendaal heeft diverse locaties in Apeldoorn, Arnhem, Deventer, Doetinchem, Ede en Zutphen.
Klik hier voor contactgegevens van alle locaties.

icon_youtube
icon_twitter
icon_linkedin
icon_facebook