Tekstgrootte: Voorkeuren

18-12-2017Klimmendaal in bijlage bij de Volkskrant

Klimmendaal in bijlage bij de Volkskrant

Maandag 18 december is in de bijlage ‘Het Brein’ bij de Volkskrant een artikel verschenen met Nicole Voet en Luciano Fasotti. ‘Het Brein’ is een onafhankelijke bijlage van Pulse Media Group waarin verschillende specialisten en zorginstellingen publiceren.

In het artikel vertellen Fasotti (neuropsycholoog) en Voet (revalidatiearts) over het belang van arbeidsparticipatie voor NAH-patiënten en hoe Klimmendaal daar aan werkt. Zo vertelt Voet: "De beperkingen van NAH kunnen blijvend zijn, maar er zijn manieren om ermee om te gaan of ze te compenseren, waardoor het functioneren wel kan verbeteren." Daarnaast vertelt Fasotti: "Werk geeft inkomsten, kwaliteit van leven, contacten met collega's en waardering. We zien een geslaagde arbeidsparticipatie daarom als einddoel voor veel behandelingen."

Wilt u het artikel lezen? Download het artikel dan hier.
Wilt u de hele bijlage lezen? Download 'Het Brein' dan hier.

Klimmendaal

Soms loopt het leven niet als verwacht. En kan je gezondheid opeens ernstig verslechteren. Dan wacht een zware tijd. Met momenten van afzien en van overwinnen. Deze klim begint met kijken naar wat je nog wel kunt. En bedenken wat je wilt. Want je weet nooit wat je kunt tot je het weer probeert. Klimmendaal: op weg naar eigen kracht.

De revalidatiespecialisten van Klimmendaal bieden medisch specialistische revalidatie op diverse locaties in Oost-Nederland. Bij ons revalideren kinderen, jongeren en volwassenen met een fysieke of cognitieve beperking. Wij begeleiden hen naar een zo zelfstandig mogelijke plek in de maatschappij op een wijze die bij hen past.

Algemene adresgegevens

Hoofdlocatie:
Heijenoordseweg 5
6813 GG Arnhem
Tel (026) 352 61 00

Klimmendaal heeft diverse locaties in Apeldoorn, Arnhem, Deventer, Doetinchem, Ede en Zutphen.
Klik hier voor contactgegevens van alle locaties.

icon_youtube
icon_twitter
icon_linkedin
icon_facebook