Tekstgrootte: Voorkeuren

23-03-2016Klimmendaal en Papendal intensiveren samenwerking

Afbeelding: papendal

Een aantal jaren geleden was er al een kennismaking tussen de (para)medici werkzaam voor de programma’s op Sportcentrum Papendal en de revalidatiespecialisten van Klimmendaal. Afgelopen november is afgesproken de samenwerking hernieuwd te intensiveren.

Klimmendaal heeft veel expertise in huis die met name voor de Paralympische sporters op Papendal grote meerwaarde kan hebben. In de praktijk zijn er al diverse malen Paralympische topsporters doorverwezen voor aanvullende diagnostiek of behandelingen. Ook is de GRAIL van Klimmendaal interessant voor het maken van 3D-ganganalyses van sporters. De komende periode zullen partijen de samenwerking verder vormgeven en formaliseren.

Klimmendaal

Soms loopt het leven niet als verwacht. En kan je gezondheid opeens ernstig verslechteren. Dan wacht een zware tijd. Met momenten van afzien en van overwinnen. Deze klim begint met kijken naar wat je nog wel kunt. En bedenken wat je wilt. Want je weet nooit wat je kunt tot je het weer probeert. Klimmendaal: op weg naar eigen kracht.

De revalidatiespecialisten van Klimmendaal bieden medisch specialistische revalidatie op diverse locaties in Oost-Nederland. Bij ons revalideren kinderen, jongeren en volwassenen met een fysieke of cognitieve beperking. Wij begeleiden hen naar een zo zelfstandig mogelijke plek in de maatschappij op een wijze die bij hen past.

Algemene adresgegevens

Hoofdlocatie:
Heijenoordseweg 5
6813 GG Arnhem
Tel (026) 352 61 00

Klimmendaal heeft diverse locaties in Apeldoorn, Arnhem, Deventer, Doetinchem, Ede en Zutphen.
Klik hier voor contactgegevens van alle locaties.

icon_youtube
icon_twitter
icon_linkedin
icon_facebook