Tekstgrootte: Voorkeuren

03-05-2016Klimmendaal beperkt bereikbaar 7-8 mei

Klimmendaal beperkt bereikbaar 7-8 mei

De wielerklassieker Giro d’Italia start dit jaar in Gelderland. De 1e tijdrit is op 6 mei in Apeldoorn en begint om 14.45 uur. De 2e rit start om 12.25 uur in Arnhem. En de 3e rit start om 12.25 uur in Nijmegen om te finishen in Arnhem. Het is onvermijdelijk dat er tijdens deze wieleretappes straten worden afgesloten of beperkt bereikbaar zijn. Wat dit voor bezoekers en patiënten van Klimmendaal betekent, leest u hieronder.

Bereikbaarheid locatie Heijenoordseweg
Door de tweede en de derde etappe is onze locatie aan de Heijenoordseweg in Arnhem dit weekend tijdelijk minder goed bereikbaar. Er zijn diverse wegen afgesloten rond deze locatie. Zo is op zaterdag 7 mei de Utrechtseweg tussen Arnhem en Oosterbeek van 11.00 tot 14.00 uur niet toegankelijk. Op zondag 8 mei is de Amsterdamseweg voor langere tijd afgesloten, omdat het parcours de renners hier meerdere keren langs stuurt.

Voor gedetailleerde informatie en het bekijken van alternatieve routemogelijkheden per auto of openbaar vervoer tussen Klimmendaal en uw weekendbestemming verwijzen we u naar deze website van de organisatoren van de Giro in Gelderland.

Klimmendaal

Soms loopt het leven niet als verwacht. En kan je gezondheid opeens ernstig verslechteren. Dan wacht een zware tijd. Met momenten van afzien en van overwinnen. Deze klim begint met kijken naar wat je nog wel kunt. En bedenken wat je wilt. Want je weet nooit wat je kunt tot je het weer probeert. Klimmendaal: op weg naar eigen kracht.

De revalidatiespecialisten van Klimmendaal bieden medisch specialistische revalidatie op diverse locaties in Oost-Nederland. Bij ons revalideren kinderen, jongeren en volwassenen met een fysieke of cognitieve beperking. Wij begeleiden hen naar een zo zelfstandig mogelijke plek in de maatschappij op een wijze die bij hen past.

Algemene adresgegevens

Hoofdlocatie:
Heijenoordseweg 5
6813 GG Arnhem
Tel (026) 352 61 00

Klimmendaal heeft diverse locaties in Apeldoorn, Arnhem, Deventer, Doetinchem, Ede en Zutphen.
Klik hier voor contactgegevens van alle locaties.

icon_youtube
icon_twitter
icon_linkedin
icon_facebook