Tekstgrootte: Voorkeuren

01-11-2018Klimmendaal benoemt nieuwe bestuurder

Klimmendaal benoemt nieuwe bestuurder

Arnhem, 1 november 2018

De heer dr. ir. M. (Martijn) Kuit is per 14 januari 2019 benoemd als bestuurder van Klimmendaal revalidatiespecialisten in Arnhem. Hij volgt in deze functie Ed Rutters op, die sinds juni 2017 bij Klimmendaal werkzaam is als interim-bestuurder.

Martijn Kuit is sinds 2015 werkzaam bij Pro Persona GGZ in de functie van directeur multicomplexe zorg en portefeuillehouder wetenschappelijk onderzoek. Hij studeerde technische bestuurskunde in Delft en bekleedde eerder verschillende functies op het snijvlak van zorg, wetenschap en innovatie bij de Universiteit Twente en de TU Delft. Hij combineert  deze achtergrond met ruime bedrijfskundige ervaring en een groot netwerk in de regio. 

Martijn Kuit: “Ik kijk uit naar mijn start bij Klimmendaal. Ik zie een gezonde organisatie met enthousiaste medewerkers. Zij hebben oog voor uitstekende, op maat gemaakte revalidatiezorg voor patiënten van jong tot oud. Mijn doel en ambitie is om deze sterke positie van Klimmendaal verder uit te dragen, uit te breiden en te verankeren in de regio.”

Klimmendaal

Soms loopt het leven niet als verwacht. En kan je gezondheid opeens ernstig verslechteren. Dan wacht een zware tijd. Met momenten van afzien en van overwinnen. Deze klim begint met kijken naar wat je nog wel kunt. En bedenken wat je wilt. Want je weet nooit wat je kunt tot je het weer probeert. Klimmendaal: op weg naar eigen kracht.

De revalidatiespecialisten van Klimmendaal bieden medisch specialistische revalidatie op diverse locaties in Oost-Nederland. Bij ons revalideren kinderen, jongeren en volwassenen met een fysieke of cognitieve beperking. Wij begeleiden hen naar een zo zelfstandig mogelijke plek in de maatschappij op een wijze die bij hen past.

Algemene adresgegevens

Hoofdlocatie:
Heijenoordseweg 5
6813 GG Arnhem
Tel (026) 352 61 00

Klimmendaal heeft diverse locaties in Apeldoorn, Arnhem, Deventer, Doetinchem, Ede en Zutphen.
Klik hier voor contactgegevens van alle locaties.

icon_youtube
icon_twitter
icon_linkedin
icon_facebook