Tekstgrootte: Voorkeuren

10-03-2020Klimmendaal annuleert bijeenkomsten uit voorzorg

Afbeelding: viruses-thumb

Klimmendaal heeft besloten een aantal bijeenkomsten in maart en april  te annuleren of uit te stellen. We doen dit uit voorzorg vanwege het Coronavirus, om de kans op verspreiding zo klein mogelijk te houden.

Bezoeken van externe congressen, bijeenkomsten, overleggen, projectgroepen
Klimmendaal volgt het beleid van onze ziekenhuis partners in de regio en voert ook een strikt beleid voor medewerkers voor congresbezoek en zakenreizen. Er is besloten dat alle zakelijke reizen zoals congressen, werkbezoeken, symposia en andere overleggen in binnen- en buitenland tot nader order moeten worden uitgesteld of geannuleerd, tenzij de dienstreis strikt noodzakelijk is. Een direct patiëntbelang kan een dienstreis bijvoorbeeld noodzakelijk maken.

Evenementen
Ook diverse evenementen, zoals het G-judotoernooi en de rolstoeltennisclinics van 14 maart zijn gecanceld.

Wij zullen u via www.klimmendaal.nl/corona op de hoogte houden van de actuele ontwikkelingen rondom de gevolgen van landelijke maatregelen op het beleid van Klimmendaal.

 


 

Klimmendaal

Soms loopt het leven niet als verwacht. En kan je gezondheid opeens ernstig verslechteren. Dan wacht een zware tijd. Met momenten van afzien en van overwinnen. Deze klim begint met kijken naar wat je nog wel kunt. En bedenken wat je wilt. Want je weet nooit wat je kunt tot je het weer probeert. Klimmendaal: op weg naar eigen kracht.

De revalidatiespecialisten van Klimmendaal bieden medisch specialistische revalidatie op diverse locaties in Oost-Nederland. Bij ons revalideren kinderen, jongeren en volwassenen met een fysieke of cognitieve beperking. Wij begeleiden hen naar een zo zelfstandig mogelijke plek in de maatschappij op een wijze die bij hen past.

Algemene adresgegevens

Hoofdlocatie:
Heijenoordseweg 5
6813 GG Arnhem
Tel (026) 352 61 00

Klimmendaal heeft diverse locaties in Apeldoorn, Arnhem, Deventer, Doetinchem, Ede en Zutphen.
Klik hier voor contactgegevens van alle locaties.

icon_youtube
icon_twitter
icon_linkedin
icon_facebook