Tekstgrootte: Voorkeuren

01-10-2019Klimmendaal aanwezig op INNOVATE Experience Arnhem (5 okt)

Afbeelding: Innovate

Op zaterdag 5 oktober staat Zintens, onderdeel van Klimmendaal, op de INNOVATE Experience in Arnhem. Op dit gratis toegankelijke festival presenteren diverse bedrijven en maatschappelijke organsiaties ontwikkelingen op het gebied van innovatie. Er zijn talloze activiteiten te beleven voor jong en oud. Ook in samenwerking met de Arnhemse Techniekdag is er een uitgebreid programma voor alle leeftijden. De locatie is De Melkfabriek, nieuwe kade 1 in Arnhem. Vlakbij de stad, dus gemakkelijk bereikbaar.

Zintens laat zien hoe Klimmendaal innovatie en nieuwe technieken gebruikt bij revalidatiebehandelingen voor zowel kinderen als volwassenen. En het allerleukste? Bezoekers kunnen vanalles uitproberen en ervaren. Onze Nebula-tafel bijvoorbeeld, die kinderen op een speelse manier uitdaagt om meer en anders te bewegen. Ook presenteert psycholoog Dirk Bertens samen met Yellow Riders en Urban Events de bijzondere Brain Game die genomineerd is voor de Ipsen revalidatie jaarprijs. Ook laten we zien wat onze GRAIL bijdraagt op het gebied van diagnostiek en behandeling.

Klimmendaal is niet de enige zorgorganisatie op het evenement. Omdat het festival ook in het teken van verbinden en samenwerken staat, doet Klimmendaal mee aan "De Huiskamer" in de Innovate Health zone. In deze woonkamer vind je praktische voorbeelden van zorginnovaties. Zo kunnen bezoekers een behandelpad doorlopen, zien hoe het signaleren van een val werkt, meemaken hoe een zorgoproep wordt afgehandeld en planningsrobotica toepassen. Klimmendaal vertelt hier alles over ons Tech Advies Team. Kortom, een leerzaam dagje uit voor jong en oud. Entree is gratis.

 

Klimmendaal

Soms loopt het leven niet als verwacht. En kan je gezondheid opeens ernstig verslechteren. Dan wacht een zware tijd. Met momenten van afzien en van overwinnen. Deze klim begint met kijken naar wat je nog wel kunt. En bedenken wat je wilt. Want je weet nooit wat je kunt tot je het weer probeert. Klimmendaal: op weg naar eigen kracht.

De revalidatiespecialisten van Klimmendaal bieden medisch specialistische revalidatie op diverse locaties in Oost-Nederland. Bij ons revalideren kinderen, jongeren en volwassenen met een fysieke of cognitieve beperking. Wij begeleiden hen naar een zo zelfstandig mogelijke plek in de maatschappij op een wijze die bij hen past.

Algemene adresgegevens

Hoofdlocatie:
Heijenoordseweg 5
6813 GG Arnhem
Tel (026) 352 61 00

Klimmendaal heeft diverse locaties in Apeldoorn, Arnhem, Deventer, Doetinchem, Ede en Zutphen.
Klik hier voor contactgegevens van alle locaties.

icon_youtube
icon_twitter
icon_linkedin
icon_facebook