Tekstgrootte: Voorkeuren

04-08-2015Ben jij Klaar voor de start?

Ben jij Klaar voor de start?

Ben jij tussen de 6 en 18 jaar en heb jij een lichamelijke beperking? En heb je er wel eens aan gedacht een leuke sport te gaan doen maar is het er nooit van gekomen? Dan ben jij Klaar voor de start!

Klaar voor de Start! is een bijzondere sportdag waarop je maar liefst 18 sporten kunt ontdekken, om er zo eentje uit te kiezen die je ook bij jou in de buurt kunt doen. Wat dacht je van atletiek, badminton, basketbal, boccia, dansen, fitness, hockey, judo, klimmen, schermen, tafeltennis, voetbal, volleybal, wielrennen/handbiken, wintersport, zwemmen of waterbasketbal?

Klaar voor de Start! wordt georganiseerd door BOSK op 5 september aanstaande van 10.00 tot 16.30 uur op On Campus in Zwolle. Op deze dag maak je niet alleen kennis met allerlei sporten, je krijgt ook informatie over wat er in jouw regio allemaal mogelijk is. En je hele familie kan meedoen. Klaar voor de start! is gratis toegankelijk. Meld je wel van tevoren even aan via deze webpagina. Daar lees je ook aanvullende informatie over het programma en de locatie.

De BOSK is een vereniging van en voor mensen met een lichamelijke handicap. De BOSK wil mensen met een lichamelijke beperking ondersteunen en stimuleren om alles uit het leven te halen. De BOSK gelooft in de mogelijkheden van iedereen met een beperking. Meer informatie over BOSK leest u op de website: https://www.bosk.nl/

Klimmendaal

Soms loopt het leven niet als verwacht. En kan je gezondheid opeens ernstig verslechteren. Dan wacht een zware tijd. Met momenten van afzien en van overwinnen. Deze klim begint met kijken naar wat je nog wel kunt. En bedenken wat je wilt. Want je weet nooit wat je kunt tot je het weer probeert. Klimmendaal: op weg naar eigen kracht.

De revalidatiespecialisten van Klimmendaal bieden medisch specialistische revalidatie op diverse locaties in Oost-Nederland. Bij ons revalideren kinderen, jongeren en volwassenen met een fysieke of cognitieve beperking. Wij begeleiden hen naar een zo zelfstandig mogelijke plek in de maatschappij op een wijze die bij hen past.

Algemene adresgegevens

Hoofdlocatie:
Heijenoordseweg 5
6813 GG Arnhem
Tel (026) 352 61 00

Klimmendaal heeft diverse locaties in Apeldoorn, Arnhem, Deventer, Doetinchem, Ede en Zutphen.
Klik hier voor contactgegevens van alle locaties.

icon_youtube
icon_twitter
icon_linkedin
icon_facebook