Tekstgrootte: Voorkeuren

28-09-2020Kim en Roan doen mee aan steptember

In september komen mensen samen in beweging voor mensen met cerebrale parese. Cerebrale parese is een aangeboren hersenbeschadiging ontstaan tijdens de zwangerschap, bij (bijvoorbeeld) zuurstofgebrek bij de geboorte of in het eerste levensjaar. Tijdens steptember lopen deelnemers 10.000 stappen per dag, 28 dagen lang, en laten ze dit sponsoren. Verschillende medewerkers van Klimmendaal doen hier aan mee, waaronder Kim Reijnders, Kinderfysiotherapeut.

Kim doet mee omdat ze in haar werk veel kinderen ziet met cerebrale parese. Aan de actie zelf heeft ze een patiënt gekoppeld, namelijk Roan. Roan, één van zijn ouders en Kim lopen elke dag 10.000 stappen. Ze hoeft er niet veel voor te doen, vaak loopt ze een extra rondje tijdens behandelingen. Met haar actie heeft ze inmiddels al 500 euro opgehaald.

Afbeelding: Kim en Roan2

Klimmendaal

Soms loopt het leven niet als verwacht. En kan je gezondheid opeens ernstig verslechteren. Dan wacht een zware tijd. Met momenten van afzien en van overwinnen. Deze klim begint met kijken naar wat je nog wel kunt. En bedenken wat je wilt. Want je weet nooit wat je kunt tot je het weer probeert. Klimmendaal: op weg naar eigen kracht.

De revalidatiespecialisten van Klimmendaal bieden medisch specialistische revalidatie op diverse locaties in Oost-Nederland. Bij ons revalideren kinderen, jongeren en volwassenen met een fysieke of cognitieve beperking. Wij begeleiden hen naar een zo zelfstandig mogelijke plek in de maatschappij op een wijze die bij hen past.

Algemene adresgegevens

Hoofdlocatie:
Heijenoordseweg 5
6813 GG Arnhem
Tel (026) 352 61 00

Klimmendaal heeft diverse locaties in Apeldoorn, Arnhem, Deventer, Doetinchem, Ede en Zutphen.
Klik hier voor contactgegevens van alle locaties.

icon_youtube
icon_twitter
icon_linkedin
icon_facebook