Tekstgrootte: Voorkeuren

19-12-2016Kerstvakantie SportVariant

SportVariant

Ook voor SportVariant nadert de kerstvakantie. In deze vakantieweek zal op alle drie de locaties SportVariant komen te vervallen. Concreet betekent dit het volgende voor de drie locaties:

In Deventer zal voor de volwassenen dinsdag 27 december en
3 januari komen te vervallen. 

In Zutphen zullen dinsdag 27 december en 3 januari en woensdag 28 december en 4 januari komen te vervallen.

In Apeldoorn zullen voor de volwassenen zaterdag 24 december en 31 december, maandag 26 december en 2 januari en woensdag 28 december en 4 januari komen te vervallen en voor de kinderen zullen de zaterdagen 24 en 31 december komen te vervallen.

Wij wensen iedereen alvast fijne feestdagen en een gelukkig nieuwjaar!

SportVariant

Klimmendaal

Soms loopt het leven niet als verwacht. En kan je gezondheid opeens ernstig verslechteren. Dan wacht een zware tijd. Met momenten van afzien en van overwinnen. Deze klim begint met kijken naar wat je nog wel kunt. En bedenken wat je wilt. Want je weet nooit wat je kunt tot je het weer probeert. Klimmendaal: op weg naar eigen kracht.

De revalidatiespecialisten van Klimmendaal bieden medisch specialistische revalidatie op diverse locaties in Oost-Nederland. Bij ons revalideren kinderen, jongeren en volwassenen met een fysieke of cognitieve beperking. Wij begeleiden hen naar een zo zelfstandig mogelijke plek in de maatschappij op een wijze die bij hen past.

Algemene adresgegevens

Hoofdlocatie:
Heijenoordseweg 5
6813 GG Arnhem
Tel (026) 352 61 00

Klimmendaal heeft diverse locaties in Apeldoorn, Arnhem, Deventer, Doetinchem, Ede en Zutphen.
Klik hier voor contactgegevens van alle locaties.

icon_youtube
icon_twitter
icon_linkedin
icon_facebook