Tekstgrootte: Voorkeuren

02-03-2015Judotoernooi Papendal

Judotoernooi Papendal

Op zaterdag 14 maart vindt het jaarlijkse G-judotoernooi plaats in sportcentrum Papendal te Arnhem. Dit judotoernooi is speciaal voor kinderen met een beperking. Er zijn dit jaar maar liefst 118 aanmeldingen: een recordinschrijving!

Aan het judotoernooi doen 46 kinderen mee die bij RMC Groot Klimmendaal in behandeling zijn. De overige deelnemers komen van judovereniging Stap voor Stap uit Arnhem. Een aantal medewerkers en behandelaren van RMC Groot Klimmendaal begeleiden, samen met enkele vrijwilligers, die dag de deelnemers tijdens de judowedstrijden.

Het G-judotoernooi start om 10.00 uur ’s morgens en duurt ongeveer tot 12.00 uur ’s middags. Daarna is de prijsuitreiking. Het judo-evenement vindt plaats in sportcentrum Papendal te Arnhem. Voor een routebeschrijving naar het sportcentrum klikt u hier.

Iedereen is van harte uitgenodigd om de kinderen aan te moedigen samen met (andere) ouders, verzorgers, vriendjes, broertjes, zusjes, opa’s en oma’s. Komt u ook?

Het judotoernooi wordt financieel ondersteund door Stichting Vrienden van RMC Groot Klimmendaal.

Klimmendaal

Soms loopt het leven niet als verwacht. En kan je gezondheid opeens ernstig verslechteren. Dan wacht een zware tijd. Met momenten van afzien en van overwinnen. Deze klim begint met kijken naar wat je nog wel kunt. En bedenken wat je wilt. Want je weet nooit wat je kunt tot je het weer probeert. Klimmendaal: op weg naar eigen kracht.

De revalidatiespecialisten van Klimmendaal bieden medisch specialistische revalidatie op diverse locaties in Oost-Nederland. Bij ons revalideren kinderen, jongeren en volwassenen met een fysieke of cognitieve beperking. Wij begeleiden hen naar een zo zelfstandig mogelijke plek in de maatschappij op een wijze die bij hen past.

Algemene adresgegevens

Hoofdlocatie:
Heijenoordseweg 5
6813 GG Arnhem
Tel (026) 352 61 00

Klimmendaal heeft diverse locaties in Apeldoorn, Arnhem, Deventer, Doetinchem, Ede en Zutphen.
Klik hier voor contactgegevens van alle locaties.

icon_youtube
icon_twitter
icon_linkedin
icon_facebook