Tekstgrootte: Voorkeuren

22-12-2020Jerusalema Challenge - De kersteditie

Dit jaar is de Jerusalema Challenge uitgegroeid tot symbool van hoop in deze zware periode. Wereldwijd hebben talloze zorgmedewerkers meegedanst in deze challenge. Ook Klimmendaal deed mee en maakte een kersteditie. Op alle locaties, en zelfs vanuit huis, is er meegedanst door collega’s uit verschillende teams en disciplines. We zijn trots op de energie, saamhorigheid en vindingrijkheid die alle collega’s dit jaar hebben laten zien. Bekijk de film hier. Met speciale dank aan Rock & Rollstoel producties en Luchino Kambel van CAM-BEL voor video en montage.

Fijne feestdagen gewenst!   
 

Afbeelding: Printscreen Jerusalema Challenge

Klimmendaal

Soms loopt het leven niet als verwacht. En kan je gezondheid opeens ernstig verslechteren. Dan wacht een zware tijd. Met momenten van afzien en van overwinnen. Deze klim begint met kijken naar wat je nog wel kunt. En bedenken wat je wilt. Want je weet nooit wat je kunt tot je het weer probeert. Klimmendaal: op weg naar eigen kracht.

De revalidatiespecialisten van Klimmendaal bieden medisch specialistische revalidatie op diverse locaties in Oost-Nederland. Bij ons revalideren kinderen, jongeren en volwassenen met een fysieke of cognitieve beperking. Wij begeleiden hen naar een zo zelfstandig mogelijke plek in de maatschappij op een wijze die bij hen past.

Algemene adresgegevens

Hoofdlocatie:
Heijenoordseweg 5
6813 GG Arnhem
Tel (026) 352 61 00

Klimmendaal heeft diverse locaties in Apeldoorn, Arnhem, Deventer, Doetinchem, Ede en Zutphen.
Klik hier voor contactgegevens van alle locaties.

icon_youtube
icon_twitter
icon_linkedin
icon_facebook