Tekstgrootte: Voorkeuren

24-09-2019JCI Doetinchem haalt geld op voor Klimmendaal Kind & Jeugd

Afbeelding: logo JCI

JCI Doetinchem organiseert jaarlijks een activiteit waarmee zij geld ophalen voor een goed doel in de regio. Klimmendaal Team Kind & Jeugd Doetinchem was vereerd zich dit jaar tot goed doel benoemd te zien worden.

JCI Doetinchem maakt deel uit van de Junior Chamber International. JCI is een internationale trainingsorganisatie, waarin actieve, jonge professionals tot 40 jaar met verschillende achtergronden en beroepen samenkomen. Eén van de  doelstellingen van JCI Doetinchem is het uitvoeren van projecten die een postitieve bijdrage leveren aan de maatschappij. De fundraisecommissie geeft hier invulling aan door jaarlijks één of meerdere projecten te organiseren, waarmee geld wordt ingezameld voor een goed doel in de regio.

Deelnemers konden zich inschrijven voor een 'Tour de Motorique' door de prachtige omgeving van Doetinchem. Onderweg werden allerlei activiteiten worden gedaan waarmee punten verdiend konden worden voor een aantal mooie prijzen. Leden van Team Kind & Jeugd Doetinchem hielpen bij deze activiteiten. Aan het einde van de dag overhandigde de organisatie een cheque ter waarde van € 3500,- aan het team. Dat is natuurlijk een fantastische afsluiting van een prachtige zonnige en gezellige dag!

Klimmendaal

Soms loopt het leven niet als verwacht. En kan je gezondheid opeens ernstig verslechteren. Dan wacht een zware tijd. Met momenten van afzien en van overwinnen. Deze klim begint met kijken naar wat je nog wel kunt. En bedenken wat je wilt. Want je weet nooit wat je kunt tot je het weer probeert. Klimmendaal: op weg naar eigen kracht.

De revalidatiespecialisten van Klimmendaal bieden medisch specialistische revalidatie op diverse locaties in Oost-Nederland. Bij ons revalideren kinderen, jongeren en volwassenen met een fysieke of cognitieve beperking. Wij begeleiden hen naar een zo zelfstandig mogelijke plek in de maatschappij op een wijze die bij hen past.

Algemene adresgegevens

Hoofdlocatie:
Heijenoordseweg 5
6813 GG Arnhem
Tel (026) 352 61 00

Klimmendaal heeft diverse locaties in Apeldoorn, Arnhem, Deventer, Doetinchem, Ede en Zutphen.
Klik hier voor contactgegevens van alle locaties.

icon_youtube
icon_twitter
icon_linkedin
icon_facebook