Tekstgrootte: Voorkeuren

27-08-2014Jaarverslag RMCGK @2013 in beeld

Naast het officiële Jaardocument 2013 heeft RMC Groot Klimmendaal een ingekorte versie van het jaarverslag uitgebracht met de titel RMCGK @2013 in beeld. Hierin leest u per maand over de gebeurtenissen in 2013, die een mooi beeld geven van wat we samen hebben gepresteerd in 2013! Door het boekje heen vertellen we ook over onze vernieuwde visie, missie en kernwaarden.

Het jaarverslag van RMC Groot Klimmendaal kunt u bekijken als online bladerboek. Klik op het plaatje hieronder en er opent zich een nieuw scherm waarin u het verslag pagina voor pagina kunt bekijken en lezen. U kunt ook een pdf van het jaarverslag hier downloaden. Een papieren versie van het jaarverslag vindt u op onze folderrekken en in onze wachtruimtes.

RMCGK @2013 in beeld

Klimmendaal

Soms loopt het leven niet als verwacht. En kan je gezondheid opeens ernstig verslechteren. Dan wacht een zware tijd. Met momenten van afzien en van overwinnen. Deze klim begint met kijken naar wat je nog wel kunt. En bedenken wat je wilt. Want je weet nooit wat je kunt tot je het weer probeert. Klimmendaal: op weg naar eigen kracht.

De revalidatiespecialisten van Klimmendaal bieden medisch specialistische revalidatie op diverse locaties in Oost-Nederland. Bij ons revalideren kinderen, jongeren en volwassenen met een fysieke of cognitieve beperking. Wij begeleiden hen naar een zo zelfstandig mogelijke plek in de maatschappij op een wijze die bij hen past.

Algemene adresgegevens

Hoofdlocatie:
Heijenoordseweg 5
6813 GG Arnhem
Tel (026) 352 61 00

Klimmendaal heeft diverse locaties in Apeldoorn, Arnhem, Deventer, Doetinchem, Ede en Zutphen.
Klik hier voor contactgegevens van alle locaties.

icon_youtube
icon_twitter
icon_linkedin
icon_facebook