Tekstgrootte: Voorkeuren

09-10-2017Jaaruitgave RM 2017

Jaaruitgave RM 2017

Onlangs is het Revalidatie Magazine jaaruitgave 2017 uitgebracht. In deze uitgave staan interessante artikelen van het afgelopen jaar, plus enkele jubileumartikelen vanwege het 50-jarig jubileum van Revalidatie Nederland (RN).

Ytje Jensma, lid van de Raad van Bestuur van Klimmendaal en RN-bestuurslid, vertelt over de enorme ontwikkeling die de revalidatiebranche heeft doorgemaakt.

Verder is in deze uitgave te lezen wat de nieuwe taaltest C-BiLLT, ontwikkeld door Joke Geyenbeek, logopedist en logopediewetenschapper aan het VUmc, en haar onderzoeksteam, inhoudt. Ook het verhaal van acteur Romijn Conen is te lezen. Hij moest opnieuw leren praten en lopen, nadat hij een ernstig herseninfarct kreeg in 2015.

De jaaruitgave staat verder boordevol met ervaringsverhalen, columns en artikelen over ontwikkelingen in de revalidatie.

Het magazine is volledig digitaal te bekijken via de website of op de app. Lees meer op: www.revalidatiemagazine.nl

Klimmendaal

Soms loopt het leven niet als verwacht. En kan je gezondheid opeens ernstig verslechteren. Dan wacht een zware tijd. Met momenten van afzien en van overwinnen. Deze klim begint met kijken naar wat je nog wel kunt. En bedenken wat je wilt. Want je weet nooit wat je kunt tot je het weer probeert. Klimmendaal: op weg naar eigen kracht.

De revalidatiespecialisten van Klimmendaal bieden medisch specialistische revalidatie op diverse locaties in Oost-Nederland. Bij ons revalideren kinderen, jongeren en volwassenen met een fysieke of cognitieve beperking. Wij begeleiden hen naar een zo zelfstandig mogelijke plek in de maatschappij op een wijze die bij hen past.

Algemene adresgegevens

Hoofdlocatie:
Heijenoordseweg 5
6813 GG Arnhem
Tel (026) 352 61 00

Klimmendaal heeft diverse locaties in Apeldoorn, Arnhem, Deventer, Doetinchem, Ede en Zutphen.
Klik hier voor contactgegevens van alle locaties.

icon_youtube
icon_twitter
icon_linkedin
icon_facebook