Tekstgrootte: Voorkeuren

06-09-2016Innovatieavond Aangepast sporten

Innovatieavond Aangepast sporten

Op donderdagavond 22 september organiseert Sportbedrijf Arnhem samen met Uniek Sporten regio Arnhem een innovatieavond bij Klimmendaal, locatie Heijenoordseweg in Arnhem. De avond richt zich op deelnemers van innovatieve bedrijven, sportverenigingen, zorginstellingen, scholen en gemeenten in de regio Arnhem. Het thema van deze avond is: Innovatie in de markt van aangepast sporten.

De innovatieavond is een combinatie van luisteren, meepraten en meedoen. Ook is er de mogelijkheid om technische innovaties te bekijken en uit te proberen. Vragen die tijdens de avond onder andere aan de orde komen, zijn: Hoe staan we er nu voor en hoe over enkele jaren? Zijn we straks geen vereniging meer maar een beweegcentrum of andersom? Zijn er straks alleen nog 1000+ organisaties?

Voor programmainformatie en inschrijven kunt u kijken op deze pagina van Sportbedrijf of deze webpagina van Uniek Sporten.

Klimmendaal

Soms loopt het leven niet als verwacht. En kan je gezondheid opeens ernstig verslechteren. Dan wacht een zware tijd. Met momenten van afzien en van overwinnen. Deze klim begint met kijken naar wat je nog wel kunt. En bedenken wat je wilt. Want je weet nooit wat je kunt tot je het weer probeert. Klimmendaal: op weg naar eigen kracht.

De revalidatiespecialisten van Klimmendaal bieden medisch specialistische revalidatie op diverse locaties in Oost-Nederland. Bij ons revalideren kinderen, jongeren en volwassenen met een fysieke of cognitieve beperking. Wij begeleiden hen naar een zo zelfstandig mogelijke plek in de maatschappij op een wijze die bij hen past.

Algemene adresgegevens

Hoofdlocatie:
Heijenoordseweg 5
6813 GG Arnhem
Tel (026) 352 61 00

Klimmendaal heeft diverse locaties in Apeldoorn, Arnhem, Deventer, Doetinchem, Ede en Zutphen.
Klik hier voor contactgegevens van alle locaties.

icon_youtube
icon_twitter
icon_linkedin
icon_facebook