Tekstgrootte: Voorkeuren

02-05-2017Inloopochtend CVA-keten regio Zutphen

Inloopochtend CVA keten regio Zutphen

In het kader van de Dag van de Beroerte organiseert de zorgketen CVA regio Zutphen op 9 mei 2017 een informatieve inloopochtend voor belangstellenden in de centrale hal van Gelre Ziekenhuizen Zutphen. De inloopochtend begint om 9.00 uur en duurt tot 12.30 uur. Tijdens de ochtend zijn verschillende professionals van de samenwerkende zorgverleners aanwezig om informatie te geven over CVA, ofwel een beroerte. Ook Klimmendaal is aanwezig: u bent van harte welkom bij onze medewerkers van SportVariant en Sportloket. Daarnaast kunt u de doorlopende presentatie bekijken met het thema: 'Hoe herken en voorkom ik een beroerte?'

Aanvullende informatie in het centrum 13 mei 2017
Aanvullend is er op zaterdag 13 mei van 9.00 uur tot 16.00 uur een informatiestand op de markt in Zutphen ingericht, waar u ook terecht kunt voor vragen en informatie over een beroerte en het herkennen en voorkomen ervan. Tijdens deze dag is een opblaasbaar megabrein aanwezig waar bezoekers doorheen kunnen lopen. Zo wordt de werking van de hersenen en mogelijke hersenaandoeningen zoals een beroerte in beeld gebracht.

Zorgketen CVA regio Zutphen
De zorgketen CVA regio Zutphen bestaat uit de organisaties Klimmendaal, Gelre Ziekenhuizen Zutphen, Sensire en Sutfene.

Klimmendaal

Soms loopt het leven niet als verwacht. En kan je gezondheid opeens ernstig verslechteren. Dan wacht een zware tijd. Met momenten van afzien en van overwinnen. Deze klim begint met kijken naar wat je nog wel kunt. En bedenken wat je wilt. Want je weet nooit wat je kunt tot je het weer probeert. Klimmendaal: op weg naar eigen kracht.

De revalidatiespecialisten van Klimmendaal bieden medisch specialistische revalidatie op diverse locaties in Oost-Nederland. Bij ons revalideren kinderen, jongeren en volwassenen met een fysieke of cognitieve beperking. Wij begeleiden hen naar een zo zelfstandig mogelijke plek in de maatschappij op een wijze die bij hen past.

Algemene adresgegevens

Hoofdlocatie:
Heijenoordseweg 5
6813 GG Arnhem
Tel (026) 352 61 00

Klimmendaal heeft diverse locaties in Apeldoorn, Arnhem, Deventer, Doetinchem, Ede en Zutphen.
Klik hier voor contactgegevens van alle locaties.

icon_youtube
icon_twitter
icon_linkedin
icon_facebook