Tekstgrootte: Voorkeuren

13-11-2014RMC GrootKlimmendaal op Informatiemarkt VSO Mariëndael

Informatiemarkt VSO Mariëndael

Op donderdag 13 november 2014 vindt een voorlichtingsavond en informatiemarkt plaats voor ouders van de huidige leerlingen van de school Mariëndael, locatie Middachtensingel 12 in Arnhem. U kunt vanaf 18.45 in de school terecht, het programma loopt tot 21.00 uur.

Tijdens de voorlichtingsavond wordt er kennis gemaakt met de klassendocenten en wordt informatie gegeven over het programma van het lopende schooljaar. Om 19.30 uur gaat de informatiemarkt van start en worden doorlopend presentaties gegeven. RMC Groot Klimmendaal behoort ook tot de deelnemers van de informatiemarkt. Medewerkers van het Expertisecentrum Kinderen & Jongeren zullen informatie geven over de behandelmogelijkheden die aangeboden worden binnen RMC Groot Klimmendaal. Verder presenteren zich teams van Mariëndael, andere onderwijsinstellingen en externe organisaties.

VSO Mariëndael geeft voorgezet speciaal onderwijs aan leerlingen met een meervoudige of lichamelijke beperking en aan jongeren met autisme. Ook krijgen langdurig zieke leerlingen tussen de 12 en 20 jaar oud, les bij Mariëndael.

Komt u tijdens de informatiemarkt even langs bij de stand van RMC Groot Klimmendaal?

Klimmendaal

Soms loopt het leven niet als verwacht. En kan je gezondheid opeens ernstig verslechteren. Dan wacht een zware tijd. Met momenten van afzien en van overwinnen. Deze klim begint met kijken naar wat je nog wel kunt. En bedenken wat je wilt. Want je weet nooit wat je kunt tot je het weer probeert. Klimmendaal: op weg naar eigen kracht.

De revalidatiespecialisten van Klimmendaal bieden medisch specialistische revalidatie op diverse locaties in Oost-Nederland. Bij ons revalideren kinderen, jongeren en volwassenen met een fysieke of cognitieve beperking. Wij begeleiden hen naar een zo zelfstandig mogelijke plek in de maatschappij op een wijze die bij hen past.

Algemene adresgegevens

Hoofdlocatie:
Heijenoordseweg 5
6813 GG Arnhem
Tel (026) 352 61 00

Klimmendaal heeft diverse locaties in Apeldoorn, Arnhem, Deventer, Doetinchem, Ede en Zutphen.
Klik hier voor contactgegevens van alle locaties.

icon_youtube
icon_twitter
icon_linkedin
icon_facebook