Tekstgrootte: Voorkeuren

20-04-2017Informatiemarkt over hersenletsel

Europese Dag van de Beroerte

Dinsdag 9 mei wordt voor de 13e keer de Europese Dag van de Beroerte gehouden. Tijdens deze dag organiseert Stichting NAH Gelderland de informatiemarkt ‘De impact van hersenletsel’, in het ontmoetingscentrum Het Kristal in Apeldoorn. Deze informatiemarkt is voor iedereen met hersenletsel, voor familie, vrienden, organisaties, professionals en andere belangstellenden.

Tijdens de informatiemarkt worden ook presentaties gegeven en kunnen workshops worden gevolgd. Klimmendaal is ook aanwezig met een stand tijdens de informatiemarkt. Daarnaast zal Klimmendaal meerdere workshops geven en begeleiden.

Op de markt worden onderwerpen als hulpverlening, ondersteuning, vrijwilligerswerk, revalidatie, behandeling, wonen, werken, scholing, daginvulling, sport, ontmoeting en vrijetijdsbesteding in Apeldoorn en omstreken gepresenteerd door organisaties die kinderen, jongeren en volwassenen met NAH ondersteunen. Tevens wordt er op de markt geïnventariseerd of er behoefte is aan lotgenotencontact. Tijdens de diverse workshops worden onderwerpen als ‘wat is NAH’, werk en NAH, kinderen en jongeren met NAH, NAH-ervaringsoefeningen en Hersenz behandeld en vertellen ervaringsdeskundigen hun verhaal.

Meer informatie
De informatiemarkt wordt van 16:00 tot 20:00 uur gehouden en de workshops starten om 17:00 en om 19:00 uur. U kunt zich ter plekke aanmelden voor een workshop. De locatie is ontmoetingscentrum Het Kristal, Distelvlinder 220, 7323 XB Apeldoorn. De toegang is gratis.

Organisatie
Deze informatiemarkt wordt georganiseerd door een werkgroep vanuit stichting NAH Gelderland, onder andere vanuit PJG, de Kap, Siza, stichting NAH Gelderland, CVA Zorgketen en MEE Veluwe.

Klimmendaal

Soms loopt het leven niet als verwacht. En kan je gezondheid opeens ernstig verslechteren. Dan wacht een zware tijd. Met momenten van afzien en van overwinnen. Deze klim begint met kijken naar wat je nog wel kunt. En bedenken wat je wilt. Want je weet nooit wat je kunt tot je het weer probeert. Klimmendaal: op weg naar eigen kracht.

De revalidatiespecialisten van Klimmendaal bieden medisch specialistische revalidatie op diverse locaties in Oost-Nederland. Bij ons revalideren kinderen, jongeren en volwassenen met een fysieke of cognitieve beperking. Wij begeleiden hen naar een zo zelfstandig mogelijke plek in de maatschappij op een wijze die bij hen past.

Algemene adresgegevens

Hoofdlocatie:
Heijenoordseweg 5
6813 GG Arnhem
Tel (026) 352 61 00

Klimmendaal heeft diverse locaties in Apeldoorn, Arnhem, Deventer, Doetinchem, Ede en Zutphen.
Klik hier voor contactgegevens van alle locaties.

icon_youtube
icon_twitter
icon_linkedin
icon_facebook