Tekstgrootte: Voorkeuren

16-05-2017Informatiemarkt NAH Veenendaal

Stichting NAH Gelderland

Op dinsdag 23 mei vindt in Veenendaal een informatiemarkt plaats voor Niet-Aangeboren Hersenletsel (NAH). Doel is om professionals en inwoners van Veenendaal kennis te laten maken met de hulp en ondersteuning die in de gemeente beschikbaar is.

De informatiemarkt is voor mensen met hersenletsel, naasten, professionals en andere belangstellenden. De markt begint om 19.00 uur en duurt tot 21.30 uur. Medewerkers van Klimmendaal zijn ook aanwezig met een informatiestand.

Locatie
De informatiemarkt vindt plaats op de locatie van Boogh, Nijverheidslaan 6, 3903 AP in Veenendaal.

Organisatie
De organisatie van de informatiemarkt is in handen van Stichting NAH Gelderland.

Klimmendaal

Soms loopt het leven niet als verwacht. En kan je gezondheid opeens ernstig verslechteren. Dan wacht een zware tijd. Met momenten van afzien en van overwinnen. Deze klim begint met kijken naar wat je nog wel kunt. En bedenken wat je wilt. Want je weet nooit wat je kunt tot je het weer probeert. Klimmendaal: op weg naar eigen kracht.

De revalidatiespecialisten van Klimmendaal bieden medisch specialistische revalidatie op diverse locaties in Oost-Nederland. Bij ons revalideren kinderen, jongeren en volwassenen met een fysieke of cognitieve beperking. Wij begeleiden hen naar een zo zelfstandig mogelijke plek in de maatschappij op een wijze die bij hen past.

Algemene adresgegevens

Hoofdlocatie:
Heijenoordseweg 5
6813 GG Arnhem
Tel (026) 352 61 00

Klimmendaal heeft diverse locaties in Apeldoorn, Arnhem, Deventer, Doetinchem, Ede en Zutphen.
Klik hier voor contactgegevens van alle locaties.

icon_youtube
icon_twitter
icon_linkedin
icon_facebook