Tekstgrootte: Voorkeuren

08-04-2016Informatiemarkt NAH in Teuge

informatiemarkt NAH in Teuge

Stichting NAH Gelderland organiseert op 20 april van 15.00 tot 1800 uur een informatiemarkt over Niet Aangeboren Hersenletsel (NAH) in Teuge bij Apeldoorn. Ook Klimmendaal is aanwezig op deze markt. Tijdens de middag geven ruim dertig organisaties informatie over de volgende onderwerpen die van belang zijn voor kinderen en volwassenen met NAH:

  • Begeleiding                
  • Ondersteuning          
  • Daginvulling zoals school, cursussen, (vrijwilligers)werk
  • Revalidatie, behandeling
  • Sport, ontmoeting en andere vrije tijdsbesteding

De markt wordt georganiseerd in Centrum voor Niet Aangeboren Hersenletsel, Teugseweg 1, 7395 SG in Teuge. Er is een rustruimte aanwezig waarvan bezoekers gebruik kunnen maken. Toegang tot de informatiemarkt is gratis. Kijk voor meer informatie op deze website of mail naar dit e-mailadres van stichting NAH Gelderland.

 

Klimmendaal

Soms loopt het leven niet als verwacht. En kan je gezondheid opeens ernstig verslechteren. Dan wacht een zware tijd. Met momenten van afzien en van overwinnen. Deze klim begint met kijken naar wat je nog wel kunt. En bedenken wat je wilt. Want je weet nooit wat je kunt tot je het weer probeert. Klimmendaal: op weg naar eigen kracht.

De revalidatiespecialisten van Klimmendaal bieden medisch specialistische revalidatie op diverse locaties in Oost-Nederland. Bij ons revalideren kinderen, jongeren en volwassenen met een fysieke of cognitieve beperking. Wij begeleiden hen naar een zo zelfstandig mogelijke plek in de maatschappij op een wijze die bij hen past.

Algemene adresgegevens

Hoofdlocatie:
Heijenoordseweg 5
6813 GG Arnhem
Tel (026) 352 61 00

Klimmendaal heeft diverse locaties in Apeldoorn, Arnhem, Deventer, Doetinchem, Ede en Zutphen.
Klik hier voor contactgegevens van alle locaties.

icon_youtube
icon_twitter
icon_linkedin
icon_facebook