Tekstgrootte: Voorkeuren

19-05-2014Informatiebijeenkomst verwijzers geslaagd!

Informatiebijeenkomst verwijzers geslaagd!

Met een totaal aantal van 87 deelnemers was de informatieavond over het Expertisecentrum Kinderen & Jongeren een groot succes! Tijdens de avond stelden onze kinderrevalidatieartsen zich persoonlijk voor en informeerden de zaal over onze expertises en behandelingen. De volgende onderwerpen kwamen aan bod:

  • Kinderrevalidatie in de regio: Locaties in Arnhem, Doetinchem en Ede
  • Kijk op het jonge kind: Therapeutische peutergroep en ouderkindgroep
  • Veel aan mijn hoofd: Niet-Aangeboren Hersenletsel en SOLK
  • Uit de boot vallen: Developmental Coördination Disorder en Passend Onderwijs
  • Wat is er aan de hand?: Cerebrale Parese en de Piratengroep
  • Hoe loopt het?: Cerebrale Parese en gangbeeldanalyse

In de zaal zaten onder meer kinderartsen, jeugdartsen, jeugdverpleegkundigen, kinderfysiotherapeuten en kinderergotherapeuten. Naast de presentaties en het muzikale intermezzo was er ook ruimte voor interactie met de zaal.

We willen alle deelnemers hartelijk bedanken voor hun komst naar RMC Groot Klimmendaal en graag tot een volgende keer. Op onze pagina Verwijzers zijn de presentaties van deze avond terug te vinden.

Klimmendaal

Soms loopt het leven niet als verwacht. En kan je gezondheid opeens ernstig verslechteren. Dan wacht een zware tijd. Met momenten van afzien en van overwinnen. Deze klim begint met kijken naar wat je nog wel kunt. En bedenken wat je wilt. Want je weet nooit wat je kunt tot je het weer probeert. Klimmendaal: op weg naar eigen kracht.

De revalidatiespecialisten van Klimmendaal bieden medisch specialistische revalidatie op diverse locaties in Oost-Nederland. Bij ons revalideren kinderen, jongeren en volwassenen met een fysieke of cognitieve beperking. Wij begeleiden hen naar een zo zelfstandig mogelijke plek in de maatschappij op een wijze die bij hen past.

Algemene adresgegevens

Hoofdlocatie:
Heijenoordseweg 5
6813 GG Arnhem
Tel (026) 352 61 00

Klimmendaal heeft diverse locaties in Apeldoorn, Arnhem, Deventer, Doetinchem, Ede en Zutphen.
Klik hier voor contactgegevens van alle locaties.

icon_youtube
icon_twitter
icon_linkedin
icon_facebook