Tekstgrootte: Voorkeuren

22-01-2018Informatiebijeenkomst MS-keten in beweging

Informatiebijeenkomst MS-keten in beweging

De regionale MS-keten (Rijnstate, Siza en Klimmendaal) organiseert jaarlijks een informatiebijeenkomst voor MS-patiënten uit de regio, hun netwerk en behandelaars.

Op 22 maart 2018 organiseren de revalidatiespecialisten van Klimmendaal de informatiebijeenkomst met als thema MS-keten in beweging.

Tijdens deze middag worden onder andere presentaties gegeven over de laatste ontwikkelingen bij MS, cognitieve revalidatie en mindfulness en over bewegen met ontspanning en plezier. Ook zijn er informatiestands van patiëntenverenigingen.

Meer informatie vindt u in het programma van deze middag. U kunt zich tot uiterlijk 15 maart 2018 aanmelden voor deze bijeenkomst. U kunt hiervoor het aanmeldformulier invullen.

Klimmendaal

Soms loopt het leven niet als verwacht. En kan je gezondheid opeens ernstig verslechteren. Dan wacht een zware tijd. Met momenten van afzien en van overwinnen. Deze klim begint met kijken naar wat je nog wel kunt. En bedenken wat je wilt. Want je weet nooit wat je kunt tot je het weer probeert. Klimmendaal: op weg naar eigen kracht.

De revalidatiespecialisten van Klimmendaal bieden medisch specialistische revalidatie op diverse locaties in Oost-Nederland. Bij ons revalideren kinderen, jongeren en volwassenen met een fysieke of cognitieve beperking. Wij begeleiden hen naar een zo zelfstandig mogelijke plek in de maatschappij op een wijze die bij hen past.

Algemene adresgegevens

Hoofdlocatie:
Heijenoordseweg 5
6813 GG Arnhem
Tel (026) 352 61 00

Klimmendaal heeft diverse locaties in Apeldoorn, Arnhem, Deventer, Doetinchem, Ede en Zutphen.
Klik hier voor contactgegevens van alle locaties.

icon_youtube
icon_twitter
icon_linkedin
icon_facebook