Tekstgrootte: Voorkeuren

04-02-2016Informatiebijeenkomst Kind & Jeugd Arnhem

Link: 6161

Op donderdag 17 maart 2016 organiseert het Expertisecentrum Kind & Jeugd van Klimmendaal van 19.00 - 21.15 uur een informatiebijeenkomst voor professionals. De relatie met onze ketenpartners is van essentieel belang voor optimale zorg aan kinderen en jeugd. Graag nodigen wij u daarom uit op deze avond met workshops, waarin wij van elkaars expertise kunnen leren.

Het Expertisecentrum Kind & Jeugd biedt kinderen een breed scala aan behandelingsmogelijkheden op meerdere locaties in Oost-Nederland. Zowel klinisch, poliklinisch, individueel als in groepsverband. In onze behandeling zijn revalidatiezorg, opvoeding en onderwijs nauw met elkaar verweven.

Lees meer over de bijeenkomst op onze pagina Verwijzers.

Klimmendaal

Soms loopt het leven niet als verwacht. En kan je gezondheid opeens ernstig verslechteren. Dan wacht een zware tijd. Met momenten van afzien en van overwinnen. Deze klim begint met kijken naar wat je nog wel kunt. En bedenken wat je wilt. Want je weet nooit wat je kunt tot je het weer probeert. Klimmendaal: op weg naar eigen kracht.

De revalidatiespecialisten van Klimmendaal bieden medisch specialistische revalidatie op diverse locaties in Oost-Nederland. Bij ons revalideren kinderen, jongeren en volwassenen met een fysieke of cognitieve beperking. Wij begeleiden hen naar een zo zelfstandig mogelijke plek in de maatschappij op een wijze die bij hen past.

Algemene adresgegevens

Hoofdlocatie:
Heijenoordseweg 5
6813 GG Arnhem
Tel (026) 352 61 00

Klimmendaal heeft diverse locaties in Apeldoorn, Arnhem, Deventer, Doetinchem, Ede en Zutphen.
Klik hier voor contactgegevens van alle locaties.

icon_youtube
icon_twitter
icon_linkedin
icon_facebook