Tekstgrootte: Voorkeuren

07-04-2014Informatiebijeenkomst Expertisecentrum Kinderen & Jongeren

Informatiebijeenkomst verwijzers

Wie zijn wij? Wat zijn onze expertises? Naar welke plaats kunt u uw cliënt verwijzen met welke vraagstelling?
Op dinsdag 13 mei 2014 vindt een informatiebijeenkomst over het Expertisecentrum Kinderen & Jongeren plaats voor verwijzers en initiatief-verwijzers.

Het Expertisecentrum Kinderen & Jongeren van Revalidatie Medisch Centrum (RMC) Groot Klimmendaal biedt kinderen een breed scala aan behandelmogelijkheden. Zowel klinisch als poliklinisch, individueel en in groepsverband. In de behandeling zijn revalidatiezorg, onderwijs en opvoeding nauw met elkaar verweven. Wij zijn volop in ontwikkeling en willen u graag ontmoeten om te vertellen over onze behandelmogelijkheden.

De avond duurt van 19.00 - 21.00 uur (ontvangst vanaf 18.30 uur).

Kijk voor meer informatie op onze pagina voor verwijzers.

 

Klimmendaal

Soms loopt het leven niet als verwacht. En kan je gezondheid opeens ernstig verslechteren. Dan wacht een zware tijd. Met momenten van afzien en van overwinnen. Deze klim begint met kijken naar wat je nog wel kunt. En bedenken wat je wilt. Want je weet nooit wat je kunt tot je het weer probeert. Klimmendaal: op weg naar eigen kracht.

De revalidatiespecialisten van Klimmendaal bieden medisch specialistische revalidatie op diverse locaties in Oost-Nederland. Bij ons revalideren kinderen, jongeren en volwassenen met een fysieke of cognitieve beperking. Wij begeleiden hen naar een zo zelfstandig mogelijke plek in de maatschappij op een wijze die bij hen past.

Algemene adresgegevens

Hoofdlocatie:
Heijenoordseweg 5
6813 GG Arnhem
Tel (026) 352 61 00

Klimmendaal heeft diverse locaties in Apeldoorn, Arnhem, Deventer, Doetinchem, Ede en Zutphen.
Klik hier voor contactgegevens van alle locaties.

icon_youtube
icon_twitter
icon_linkedin
icon_facebook