Tekstgrootte: Voorkeuren

11-10-2016Informatiebijeenkomst Kind&Jeugd Apeldoorn succesvol

Informatiebijeenkomst Kind&Jeugd succesvol

In september 2016 heeft Klimmendaal Kind & Jeugd locatie Apeldoorn een avond georganiseerd voor professionals binnen de keten ter bevordering van het stroomlijnen van de zorg voor de doelgroep 0-4 jaar met als doel: ieder kind de juiste zorg op de juiste plek.

Introductie Dreumesgroep en meer
Teammanager Kind & Jeugd Jet Hoogland doet verslag: 'De aanleiding was de introductie van onze gloednieuwe Dreumesgroep. Dit is een kortdurende multidisciplinaire observatie speciaal voor kinderen van 0-3 jaar (klik hier voor meer informatie). Verder werden er interessante lezingen gehouden over onze peutergroep, multidisciplinaire diagnostiek in de revalidatie, voorzieningen, afname van c-bilt (dit is een taalbegripstest voor kinderen met ernstige motorische beperking) en behandeling van pre-verbaal trauma bij het jonge kind middels EMDR. Na de lezingen hebben we gezamenlijk met de keten, aan de hand van gespreksthema’s, gepraat over hoe we de zorg nu kunnen stroomlijnen.'

Bedankt!
'De opkomst was goed en de reacties van onze ketenpartners waren zeer positief. Hartelijk dank daarvoor! We weten nu hoe we elkaar beter kunnen vinden, wat we elkaar te bieden hebben en hoe we ervoor kunnen zorgen dat kinderen op het juiste moment de juiste zorg krijgen. Deze avond voor professionals krijgt zeker een vervolg!'

Meer informatie
Verwijzers die (alsnog) aanvullende informatie willen ontvangen over de Dreumesgroep, kunnen dit opvragen via het medisch secretariaat van Het Kroonpad, mail: medsec.kroonpad@klimmendaal.nl.

Klimmendaal

Soms loopt het leven niet als verwacht. En kan je gezondheid opeens ernstig verslechteren. Dan wacht een zware tijd. Met momenten van afzien en van overwinnen. Deze klim begint met kijken naar wat je nog wel kunt. En bedenken wat je wilt. Want je weet nooit wat je kunt tot je het weer probeert. Klimmendaal: op weg naar eigen kracht.

De revalidatiespecialisten van Klimmendaal bieden medisch specialistische revalidatie op diverse locaties in Oost-Nederland. Bij ons revalideren kinderen, jongeren en volwassenen met een fysieke of cognitieve beperking. Wij begeleiden hen naar een zo zelfstandig mogelijke plek in de maatschappij op een wijze die bij hen past.

Algemene adresgegevens

Hoofdlocatie:
Heijenoordseweg 5
6813 GG Arnhem
Tel (026) 352 61 00

Klimmendaal heeft diverse locaties in Apeldoorn, Arnhem, Deventer, Doetinchem, Ede en Zutphen.
Klik hier voor contactgegevens van alle locaties.

icon_youtube
icon_twitter
icon_linkedin
icon_facebook