Tekstgrootte: Voorkeuren

09-07-2014Informatieavond Kom-Pas 18-09-2014

Informatieavond Kom-Pas 18-09-2014

Het Expertisecentrum Kinderen & Jongeren nodigt u graag uit voor de informatieavond over ons nieuwe traject Kom-Pas op donderdag 18 september a.s. van 19.30–21.00 uur. De bijeenkomst is interessant voor verwijzers, schoolmedewerkers en andere geïnteresseerden die beroepsmatig betrokken zijn bij schoolkinderen.

Kom-Pas is een screeningstraject voor kinderen waarover zorgen bestaan op verschillende gebieden van de ontwikkeling. Problemen kunnen thuis en op school zichtbaar zijn. We kunnen in dit traject in korte tijd vanuit verschillende invalshoeken in kaart brengen wat er precies aan de hand is met een kind. Op basis van de screening geven we een concreet advies over de gewenste begeleiding en behandeling, zodat het kind optimale kansen krijgt om zich te ontwikkelen, zowel thuis als op school.

Meer informatie over de inhoud van de avond, de locatie en het digitaal aanmelden leest u hier.

Klimmendaal

Soms loopt het leven niet als verwacht. En kan je gezondheid opeens ernstig verslechteren. Dan wacht een zware tijd. Met momenten van afzien en van overwinnen. Deze klim begint met kijken naar wat je nog wel kunt. En bedenken wat je wilt. Want je weet nooit wat je kunt tot je het weer probeert. Klimmendaal: op weg naar eigen kracht.

De revalidatiespecialisten van Klimmendaal bieden medisch specialistische revalidatie op diverse locaties in Oost-Nederland. Bij ons revalideren kinderen, jongeren en volwassenen met een fysieke of cognitieve beperking. Wij begeleiden hen naar een zo zelfstandig mogelijke plek in de maatschappij op een wijze die bij hen past.

Algemene adresgegevens

Hoofdlocatie:
Heijenoordseweg 5
6813 GG Arnhem
Tel (026) 352 61 00

Klimmendaal heeft diverse locaties in Apeldoorn, Arnhem, Deventer, Doetinchem, Ede en Zutphen.
Klik hier voor contactgegevens van alle locaties.

icon_youtube
icon_twitter
icon_linkedin
icon_facebook