Tekstgrootte: Voorkeuren

10-12-2015Informatieavond CP in alle richtingen

Informatieavond CP in alle richtingen

Op donderdag 18 februari 2016 vindt de informatieavond CP in alle richtingen plaats bij RMC Groot Klimmendaal in de theaterzaal van gebouw A in Arnhem. Deze avond organiseren we voor de ouders, familieleden en verzorgers van cliënten met een Cerebrale Parese die bij ons in behandeling zijn of zijn geweest. De informatieavond heeft als thema de hernieuwde CP- richtlijn die dit jaar is vastgesteld.

Tijdens verschillende presentaties informeren de behandelaren van RMC Groot Klimmendaal u over diverse onderwerpen die in deze landelijke richtlijn zijn opgenomen. Als u wilt deelnemen aan deze avond, dan kunt u zich opgeven tot maandag 18 januari aanstaande.

Deelname aan deze informatieavond is gratis. Wilt u zich aanmelden, of wilt u meer informatie over het programma en de tijden van deze informatieavond, kijk dan hier.

Klimmendaal

Soms loopt het leven niet als verwacht. En kan je gezondheid opeens ernstig verslechteren. Dan wacht een zware tijd. Met momenten van afzien en van overwinnen. Deze klim begint met kijken naar wat je nog wel kunt. En bedenken wat je wilt. Want je weet nooit wat je kunt tot je het weer probeert. Klimmendaal: op weg naar eigen kracht.

De revalidatiespecialisten van Klimmendaal bieden medisch specialistische revalidatie op diverse locaties in Oost-Nederland. Bij ons revalideren kinderen, jongeren en volwassenen met een fysieke of cognitieve beperking. Wij begeleiden hen naar een zo zelfstandig mogelijke plek in de maatschappij op een wijze die bij hen past.

Algemene adresgegevens

Hoofdlocatie:
Heijenoordseweg 5
6813 GG Arnhem
Tel (026) 352 61 00

Klimmendaal heeft diverse locaties in Apeldoorn, Arnhem, Deventer, Doetinchem, Ede en Zutphen.
Klik hier voor contactgegevens van alle locaties.

icon_youtube
icon_twitter
icon_linkedin
icon_facebook