Tekstgrootte: Voorkeuren

28-03-2017Impressie Kind&Jeugd Arnhem

Inmiddels zijn de kliniek en de polikliniek van Klimmendaal Kind&Jeugd verhuisd van gebouw B naar gebouw A aan de Heijenoordseweg in Arnhem. Dit betekent dat nu ook onze jonge patiënten volledig gebruikmaken van de nieuwste faciliteiten die het gebouw biedt. Voor deze speciale doelgroep werden onder andere de vloeren en muren van de onderste verdieping van het gebouw in stijl aangekleed met kleurige elementen. Ook zijn het looplab en de Nebulawand mee verhuisd. Hieronder ziet u een kleine impressie van de fleurige afdelingen en mogelijkheden.

Met de verhuizing zijn alle afdelingen van Klimmendaal Kind&Jeugd locatie Heijenoordseweg in Arnhem voortaan overzichtelijk bij elkaar in één gebouw te vinden.

Impressie Kind&Jeugd Arnhem
Impressie Kind&Jeugd Arnhem
Impressie Kind&Jeugd Arnhem
Impressie Kind&Jeugd Arnhem
Impressie Kind&Jeugd Arnhem
Impressie Kind&Jeugd Arnhem
Impressie Kind&Jeugd Arnhem

Klimmendaal

Soms loopt het leven niet als verwacht. En kan je gezondheid opeens ernstig verslechteren. Dan wacht een zware tijd. Met momenten van afzien en van overwinnen. Deze klim begint met kijken naar wat je nog wel kunt. En bedenken wat je wilt. Want je weet nooit wat je kunt tot je het weer probeert. Klimmendaal: op weg naar eigen kracht.

De revalidatiespecialisten van Klimmendaal bieden medisch specialistische revalidatie op diverse locaties in Oost-Nederland. Bij ons revalideren kinderen, jongeren en volwassenen met een fysieke of cognitieve beperking. Wij begeleiden hen naar een zo zelfstandig mogelijke plek in de maatschappij op een wijze die bij hen past.

Algemene adresgegevens

Hoofdlocatie:
Heijenoordseweg 5
6813 GG Arnhem
Tel (026) 352 61 00

Klimmendaal heeft diverse locaties in Apeldoorn, Arnhem, Deventer, Doetinchem, Ede en Zutphen.
Klik hier voor contactgegevens van alle locaties.

icon_youtube
icon_twitter
icon_linkedin
icon_facebook