Tekstgrootte: Voorkeuren

28-08-2014Ice Bucket Challenge van ons ALS-team


Het is de laatste weken een heuse hype op social media: de Ice Bucket Challenge. Deze challenge is in het leven geroepen om aandacht te creëren voor de spierziekte Amyotrofische Laterale Sclerose, ofwel ALS. Al enkele weken worden er verschillende mensen, nationaal en internationaal, genomineerd om een filmpje van zichzelf te maken. In dit filmpje gooien zij een emmer met ijs en water over zich heen. Zodra dit filmpje gedeeld is via de verschillende sociale media, wordt er door de hoofdrolspeler van het filmpje geld gedoneerd aan Stichting ALS. Hiermee kan er meer onderzoek naar de ziekte gedaan worden. Naast beroemdheden hebben ook verschillende grote organisaties meegedaan aan deze populaire actie.

Revalidatie Medisch Centrum (RMC) Groot Klimmendaal heeft een gespecialiseerd team voor mensen met ALS. Het ALS-team stelt zich ten doel de patiënt zo lang mogelijk en zo zelfstandig mogelijk te laten functioneren in de thuissituatie. RMC Groot Klimmendaal wil dan ook niet achterblijven in de Ice Bucket Challenge. Het is dus de hoogste tijd om ons ALS-team te nomineren en een filmpje online te zetten!

Hierbij nomineert ons ALS-team de ALS-teams in het land voor de Ice Bucket Challenge! Durven jullie de uitdaging aan?

Klimmendaal

Soms loopt het leven niet als verwacht. En kan je gezondheid opeens ernstig verslechteren. Dan wacht een zware tijd. Met momenten van afzien en van overwinnen. Deze klim begint met kijken naar wat je nog wel kunt. En bedenken wat je wilt. Want je weet nooit wat je kunt tot je het weer probeert. Klimmendaal: op weg naar eigen kracht.

De revalidatiespecialisten van Klimmendaal bieden medisch specialistische revalidatie op diverse locaties in Oost-Nederland. Bij ons revalideren kinderen, jongeren en volwassenen met een fysieke of cognitieve beperking. Wij begeleiden hen naar een zo zelfstandig mogelijke plek in de maatschappij op een wijze die bij hen past.

Algemene adresgegevens

Hoofdlocatie:
Heijenoordseweg 5
6813 GG Arnhem
Tel (026) 352 61 00

Klimmendaal heeft diverse locaties in Apeldoorn, Arnhem, Deventer, Doetinchem, Ede en Zutphen.
Klik hier voor contactgegevens van alle locaties.

icon_youtube
icon_twitter
icon_linkedin
icon_facebook