Tekstgrootte: Voorkeuren

16-06-2017HomeRide 24 juni 2017

HomeRide 24 juni 2017

Met elkaar iets geweldigs neerzetten, elkaar er doorheen slepen, lachen, bikkelen en doorbijten. Dat is HomeRide. Zeventig teams fietsen in estafettevorm vijfhonderd kilometer in 24 uur. Dwars door Nederland, dag én nacht! Hiermee zamelen ze geld in voor de Ronald McDonald-huizen die de afstand tussen ernstig zieke kinderen en hun ouders verkleinen. Op zaterdag 24 juni 2017 is het zover: dan klinkt het startschot van de zevende HomeRide. 

Een van de teams is Team Britt. Britt revalideert bij Klimmendaal en bezoekt het Ronald McDonald Huis Arnhem regelmatig samen met haar familieleden. Team Britt fietst samen met de andere teams op zaterdag 24 juni over de Heijenoordseweg in Arnhem. U kunt de fietsers daar tussen 18.30 en 23.00 uur verwachten. Meer informatie over wat de HomeRide inhoudt, kunt u zien in dit filmpje of op deze website.

Ronald McDonald Huis Arnhem
Op de 4e verdieping van gebouw A van Klimmendaal aan de Heijenoordseweg in Arnhem bevindt zich het Ronald McDonald Huis Arnhem. In het Huis kunnen ouders (en broertjes en zusjes) van kinderen of jong volwassenen (0-25 jaar) die worden behandeld in Klimmendaal of ziekenhuis Rijnstate logeren. Ook is er een logeermogelijkheid voor kinderen en hun ouders die in de over­gang van een klinische behandeling naar een thuissituatie zitten of als de reisafstand tijdens een poliklinische behandeling te lang of te vermoeiend is.

Klimmendaal

Soms loopt het leven niet als verwacht. En kan je gezondheid opeens ernstig verslechteren. Dan wacht een zware tijd. Met momenten van afzien en van overwinnen. Deze klim begint met kijken naar wat je nog wel kunt. En bedenken wat je wilt. Want je weet nooit wat je kunt tot je het weer probeert. Klimmendaal: op weg naar eigen kracht.

De revalidatiespecialisten van Klimmendaal bieden medisch specialistische revalidatie op diverse locaties in Oost-Nederland. Bij ons revalideren kinderen, jongeren en volwassenen met een fysieke of cognitieve beperking. Wij begeleiden hen naar een zo zelfstandig mogelijke plek in de maatschappij op een wijze die bij hen past.

Algemene adresgegevens

Hoofdlocatie:
Heijenoordseweg 5
6813 GG Arnhem
Tel (026) 352 61 00

Klimmendaal heeft diverse locaties in Apeldoorn, Arnhem, Deventer, Doetinchem, Ede en Zutphen.
Klik hier voor contactgegevens van alle locaties.

icon_youtube
icon_twitter
icon_linkedin
icon_facebook