Tekstgrootte: Voorkeuren

31-01-2014Het Wandelfeest: wandelen voor het goede doel!

Wandelfeest

Op paaszaterdag (19 april) is de vierde editie van het Wandelfeest op Papendal bij Arnhem. Het Wandelfeest is een wandelevenement voor iedereen; jong en oud, groot en klein, met en zonder beperking.

Als deelnemer wandelt u een route van 5, 10 of 20 kilometer. Daarnaast kunt u bij de start en langs de route genieten van optredens van Nederlandse artiesten. Deelnemers van het Wandelfeest zamelen bovendien geld in voor Fonds verstandelijk gehandicapten.

De opbrengst van het Wandelfeest gaat naar projecten waarmee de natuur toegankelijk wordt gemaakt voor mensen met een beperking. Zo is met de opbrengst van het Wandelfeest in 2013 de Belevingsroute op de Veluwe mede mogelijk gemaakt. Kosten voor deelname zijn € 14,50 per persoon; dit is inclusief een Wandelfeest-aandenken en een consumptie.

U kunt zich inschrijven via www.wandelfeest.nl. De eerste honderd mensen die zich inschrijven, maken kans op een officiële Wandelfeest-beer of een meet & greet met een van de aanwezige artiesten.

Meer informatie kunt u vinden op www.wandelfeest.nl en www.facebook.com/wandelfeest.

Klimmendaal

Soms loopt het leven niet als verwacht. En kan je gezondheid opeens ernstig verslechteren. Dan wacht een zware tijd. Met momenten van afzien en van overwinnen. Deze klim begint met kijken naar wat je nog wel kunt. En bedenken wat je wilt. Want je weet nooit wat je kunt tot je het weer probeert. Klimmendaal: op weg naar eigen kracht.

De revalidatiespecialisten van Klimmendaal bieden medisch specialistische revalidatie op diverse locaties in Oost-Nederland. Bij ons revalideren kinderen, jongeren en volwassenen met een fysieke of cognitieve beperking. Wij begeleiden hen naar een zo zelfstandig mogelijke plek in de maatschappij op een wijze die bij hen past.

Algemene adresgegevens

Hoofdlocatie:
Heijenoordseweg 5
6813 GG Arnhem
Tel (026) 352 61 00

Klimmendaal heeft diverse locaties in Apeldoorn, Arnhem, Deventer, Doetinchem, Ede en Zutphen.
Klik hier voor contactgegevens van alle locaties.

icon_youtube
icon_twitter
icon_linkedin
icon_facebook