Tekstgrootte: Voorkeuren

19-02-2019Hervatting revalidatiebehandelingen Deventer

Na de uitspraak van de rechter op 23 januari jl. zijn Klimmendaal en gemeente Deventer in gesprek gegaan over de omgevingsvergunning. Dit gesprek is constructief verlopen. We kunnen de locatie aan de Hunneperkade in gebruik gaan nemen. Wij vinden het belangrijk onze zorg zo dicht mogelijk bij onze patiënten te organiseren. Daarom zijn wij erg blij dat wij weer in Deventer kunnen gaan behandelen.

Op dit moment zijn we druk bezig om de locatie gereed te maken. Vanaf 4 maart kunnen wij de behandelingen op de nieuwe locatie starten voor patiënten die op dit moment in behandeling zijn. Vanaf 11 maart gaan we gefaseerd gaan starten met de behandeling van patiënten op de wachtlijst. Patiënten ontvangen hierover uiteraard zo snel mogelijk persoonlijk bericht.

Realisatie van een Health Campus

Klimmendaal zal zich de komende jaren samen met de gemeente sterk maken voor de Health Campus op het Brinkgreventerrein, de locatie die Klimmendaal en de gemeente allebei voor ogen hebben voor de toekomst.

Klimmendaal

Soms loopt het leven niet als verwacht. En kan je gezondheid opeens ernstig verslechteren. Dan wacht een zware tijd. Met momenten van afzien en van overwinnen. Deze klim begint met kijken naar wat je nog wel kunt. En bedenken wat je wilt. Want je weet nooit wat je kunt tot je het weer probeert. Klimmendaal: op weg naar eigen kracht.

De revalidatiespecialisten van Klimmendaal bieden medisch specialistische revalidatie op diverse locaties in Oost-Nederland. Bij ons revalideren kinderen, jongeren en volwassenen met een fysieke of cognitieve beperking. Wij begeleiden hen naar een zo zelfstandig mogelijke plek in de maatschappij op een wijze die bij hen past.

Algemene adresgegevens

Hoofdlocatie:
Heijenoordseweg 5
6813 GG Arnhem
Tel (026) 352 61 00

Klimmendaal heeft diverse locaties in Apeldoorn, Arnhem, Deventer, Doetinchem, Ede en Zutphen.
Klik hier voor contactgegevens van alle locaties.

icon_youtube
icon_twitter
icon_linkedin
icon_facebook