Tekstgrootte: Voorkeuren

21-10-2014HersenletselCongres 2014

HersenletselCongres

Op maandag 3 november 2014 organiseren opleidingsinstituut AXON leertrajecten en de Hersenstichting het HersenletselCongres voor professionals in congrescentrum De ReeHorst in Ede. Uiteraard neemt RMC Groot Klimmendaal ook weer deel aan dit congres. Zo geeft klinisch neuropsycholoog Daniëlle Boelen om 14.00 uur de lezing Foutloos leren bij hersenletsel en dementie. En daarnaast is er een aantal behandelaren aanwezig van Expertisecentrum Volwassenen en van Zintens op de informatiemarkt van dit evenement.

Komt u ook? Wij staan u graag te woord tijdens deze informatiemarkt. Meer informatie over het HersenletselCongres 2014 leest u hier.

Klimmendaal

Soms loopt het leven niet als verwacht. En kan je gezondheid opeens ernstig verslechteren. Dan wacht een zware tijd. Met momenten van afzien en van overwinnen. Deze klim begint met kijken naar wat je nog wel kunt. En bedenken wat je wilt. Want je weet nooit wat je kunt tot je het weer probeert. Klimmendaal: op weg naar eigen kracht.

De revalidatiespecialisten van Klimmendaal bieden medisch specialistische revalidatie op diverse locaties in Oost-Nederland. Bij ons revalideren kinderen, jongeren en volwassenen met een fysieke of cognitieve beperking. Wij begeleiden hen naar een zo zelfstandig mogelijke plek in de maatschappij op een wijze die bij hen past.

Algemene adresgegevens

Hoofdlocatie:
Heijenoordseweg 5
6813 GG Arnhem
Tel (026) 352 61 00

Klimmendaal heeft diverse locaties in Apeldoorn, Arnhem, Deventer, Doetinchem, Ede en Zutphen.
Klik hier voor contactgegevens van alle locaties.

icon_youtube
icon_twitter
icon_linkedin
icon_facebook