Tekstgrootte: Voorkeuren

22-04-2016Hersenletsel on Tour overnacht bij Klimmendaal Apeldoorn

Hersenletsel on Tour overnacht bij Klimmendaal Apeldoorn

In de week van 5 mei fietst een groep van ongeveer 12 mensen getroffen door NAH (Niet Aangeboren Hersenletsel) door Nederland onder de naam ‘Hersenletsel on Tour’. Dit is een initiatief van de vereniging Hersenletsel.nl om extra bekendheid te geven aan NAH en aan de Europese Dag van de Beroerte. Ze fietsen langs de plaatsen Nijmegen, Ede, Apeldoorn, Almelo, Enschede en eindigen op de Europese Dag van de Beroerte op 10 mei in Doetinchem. Ze overnachten in die week in verschillende revalidatiecentra.

Welkom in Apeldoorn met Henk Lubberdink
Om dit mooie initiatief te ondersteunen heeft Klimmendaal de fietsers aangeboden om van zaterdag 7 mei op zondag 8 mei te overnachten op onze locatie in Apeldoorn. De groep arriveert op 7 mei rond 17.00 uur in Apeldoorn. Uiteraard willen we zorgen voor een hartelijk welkom voor deze bijzondere groep fietsers. We nodigen daarom iedereen van harte uit om de groep om 17.00 uur welkom te heten buiten, voor de hoofdingang van ons gebouw aan de Arnhemseweg in Apeldoorn. Ook oud beroepswielrenner Henk Lubberding is aanwezig tijdens deze feestelijke intocht. 

Tip: uitzwaaien mag natuurlijk ook; de fietsers vertrekken zondagmorgen 8 mei rond 10.00 uur weer naar de volgende bestemming.

Kijk voor meer informatie op: www.hersenletselontour.nl of op de facebookpagina www.facebook.com/hersenletselontour.

Klimmendaal

Soms loopt het leven niet als verwacht. En kan je gezondheid opeens ernstig verslechteren. Dan wacht een zware tijd. Met momenten van afzien en van overwinnen. Deze klim begint met kijken naar wat je nog wel kunt. En bedenken wat je wilt. Want je weet nooit wat je kunt tot je het weer probeert. Klimmendaal: op weg naar eigen kracht.

De revalidatiespecialisten van Klimmendaal bieden medisch specialistische revalidatie op diverse locaties in Oost-Nederland. Bij ons revalideren kinderen, jongeren en volwassenen met een fysieke of cognitieve beperking. Wij begeleiden hen naar een zo zelfstandig mogelijke plek in de maatschappij op een wijze die bij hen past.

Algemene adresgegevens

Hoofdlocatie:
Heijenoordseweg 5
6813 GG Arnhem
Tel (026) 352 61 00

Klimmendaal heeft diverse locaties in Apeldoorn, Arnhem, Deventer, Doetinchem, Ede en Zutphen.
Klik hier voor contactgegevens van alle locaties.

icon_youtube
icon_twitter
icon_linkedin
icon_facebook