Tekstgrootte: Voorkeuren

06-11-2014Herfstmarkt van Het Prisma

Herfstmarkt van Het Prisma

Vandaag organiseert Het Prisma een grote herfstmarkt aan de Heijenoordseweg in Arnhem. Van 16.00 uur tot 18.00 uur zijn zowel cliënten als medewerkers van RMC Groot Klimmendaal van harte welkom om een bezoekje te brengen aan dit evenement. Het evenement zal plaatsvinden op het schoolplein van Het Prisma en binnen in het schoolgebouw. U wordt op het schoolplein welkom geheten.  De markt zal bestaan uit een aantal kramen waar spullen worden verkocht die gemaakt zijn door de leerlingen van Het Prisma. De opbrengst van de herfstmarkt gaat naar stichting Opkikker.

De herfstmarkt zal verschillende activiteiten bevatten. Naast de rommelmarkt, wordt er ook een loterij georganiseerd. Hier kunt u verschillende leuke prijzen kunt winnen, zoals bijvoorbeeld een kaasfondueset, weekendtassen, een HEMA cadeaukaart voor een gratis appeltaart, 10 euro korting op het pannenkoekenhuis in Schaarsbergen etc. Ook zijn er diverse workshops en spelactiviteiten bij te wonen tijdens de herfstmarkt. Aan een hapje en drankje is ook gedacht! Komt u ook even langs bij de herfstmarkt?

Klimmendaal

Soms loopt het leven niet als verwacht. En kan je gezondheid opeens ernstig verslechteren. Dan wacht een zware tijd. Met momenten van afzien en van overwinnen. Deze klim begint met kijken naar wat je nog wel kunt. En bedenken wat je wilt. Want je weet nooit wat je kunt tot je het weer probeert. Klimmendaal: op weg naar eigen kracht.

De revalidatiespecialisten van Klimmendaal bieden medisch specialistische revalidatie op diverse locaties in Oost-Nederland. Bij ons revalideren kinderen, jongeren en volwassenen met een fysieke of cognitieve beperking. Wij begeleiden hen naar een zo zelfstandig mogelijke plek in de maatschappij op een wijze die bij hen past.

Algemene adresgegevens

Hoofdlocatie:
Heijenoordseweg 5
6813 GG Arnhem
Tel (026) 352 61 00

Klimmendaal heeft diverse locaties in Apeldoorn, Arnhem, Deventer, Doetinchem, Ede en Zutphen.
Klik hier voor contactgegevens van alle locaties.

icon_youtube
icon_twitter
icon_linkedin
icon_facebook