Tekstgrootte: Voorkeuren

17-08-2015herdruk brochure Volwassenen

herdruk brochure Volwassenen

De herdruk van onze informatiebrochure voor het Expertisecentrum Volwassenen is binnen. In deze brochure lezen cliënten alles over de behandeling in RMC Groot Klimmendaal, de behandelaars, de voorzieningen en de algemene richtlijnen. Er staat zowel informatie in over klinische behandeling, poliklinische behandeling als dagbehandeling. Ook zijn de algemene behandelvoorwaarden en de patiëntveiligheidskaart hierin opgenomen.

U vindt de brochure weer op de folderrekken in onze vestigingen en op de pagina’s klinische opname, poliklinische behandeling en dagbehandeling op de website.

Klimmendaal

Soms loopt het leven niet als verwacht. En kan je gezondheid opeens ernstig verslechteren. Dan wacht een zware tijd. Met momenten van afzien en van overwinnen. Deze klim begint met kijken naar wat je nog wel kunt. En bedenken wat je wilt. Want je weet nooit wat je kunt tot je het weer probeert. Klimmendaal: op weg naar eigen kracht.

De revalidatiespecialisten van Klimmendaal bieden medisch specialistische revalidatie op diverse locaties in Oost-Nederland. Bij ons revalideren kinderen, jongeren en volwassenen met een fysieke of cognitieve beperking. Wij begeleiden hen naar een zo zelfstandig mogelijke plek in de maatschappij op een wijze die bij hen past.

Algemene adresgegevens

Hoofdlocatie:
Heijenoordseweg 5
6813 GG Arnhem
Tel (026) 352 61 00

Klimmendaal heeft diverse locaties in Apeldoorn, Arnhem, Deventer, Doetinchem, Ede en Zutphen.
Klik hier voor contactgegevens van alle locaties.

icon_youtube
icon_twitter
icon_linkedin
icon_facebook