Tekstgrootte: Voorkeuren

02-12-2015Helpt u mee ons op de (Zorg)kaart te zetten?

Helpt u mee ons op de (Zorg)kaart te zetten?

Steeds vaker horen we van cliënten dat zij tevreden zijn over onze zorg en behandeling. Dit zien wij terug in onze nieuwe tevredenheidsenquête en horen wij ‘in de wandelgang’ en via onze cliëntsuggestiekaarten. En daar zijn we heel blij mee! Tevens ontvangen wij via die verschillende kanalen hele waardevolle suggesties om onze kwaliteit en dienstverlening nog verder te verbeteren, daar staan wij altijd voor open.

Ook via ZorgkaartNederland kunt u als cliënt RMC Groot Klimmendaal en onze zorg en behandeling waarderen. Dit kunt u doen door verschillende onderdelen een rapportcijfer te geven. Daarbij kunt u ook uw ervaring beschrijven en aangeven of u ons centrum zou aanbevelen. Hoe meer cliënten hun waardering geven over ons revalidatiecentrum, hoe representatiever en betrouwbaarder het beeld is van ons centrum. Helpt u mee ons op de (Zorg)kaart te zetten? U kunt uw waardering geven op deze website.

ZorgkaartNederland is een initiatief van Patiëntenfederatie NPCF en biedt een onafhankelijk online overzicht van het zorgaanbod in Nederland. Met uw waardering op de website van ZorgkaartNederland helpt u ook andere bezoekers die op zoek zijn naar revalidatiebehandeling. Zij kunnen zo verschillende zorgaanbieders met elkaar vergelijken.

Klimmendaal

Soms loopt het leven niet als verwacht. En kan je gezondheid opeens ernstig verslechteren. Dan wacht een zware tijd. Met momenten van afzien en van overwinnen. Deze klim begint met kijken naar wat je nog wel kunt. En bedenken wat je wilt. Want je weet nooit wat je kunt tot je het weer probeert. Klimmendaal: op weg naar eigen kracht.

De revalidatiespecialisten van Klimmendaal bieden medisch specialistische revalidatie op diverse locaties in Oost-Nederland. Bij ons revalideren kinderen, jongeren en volwassenen met een fysieke of cognitieve beperking. Wij begeleiden hen naar een zo zelfstandig mogelijke plek in de maatschappij op een wijze die bij hen past.

Algemene adresgegevens

Hoofdlocatie:
Heijenoordseweg 5
6813 GG Arnhem
Tel (026) 352 61 00

Klimmendaal heeft diverse locaties in Apeldoorn, Arnhem, Deventer, Doetinchem, Ede en Zutphen.
Klik hier voor contactgegevens van alle locaties.

icon_youtube
icon_twitter
icon_linkedin
icon_facebook