Tekstgrootte: Voorkeuren

14-07-2014Golftoernooi Ronald McDonald Huis Arnhem

Golftoernooi Ronald McDonald Huis Arnhem

Op vrijdag 5 september 2014 organiseert JCI Arnhem voor de 11e keer het Ekris Sonsbeek Open! In het stadspark Sonsbeek wordt voor een dag een golfbaan van 18 holes aangelegd, waar ondernemers uit Arnhem en omstreken een balletje slaan, netwerken én geld inzamelen voor het goede doel.De opbrengst van de elfde editie van het Ekris Sonsbeek Open gaat naar het Ronald McDonald Huis in Arnhem. Het Ronald McDonald huis is gevestigd op de locatie van revalidatiecentrum RMC Groot Klimmendaal.

In het Ronald McDonald Huis Arnhem logeren gezinnen van kinderen die klinisch zijn opgenomen in Groot Klimmendaal. Ook is er een logeermogelijkheid voor kinderen en jongeren en hun ouders die in de overgang van een klinische opname naar een thuissituatie zitten. Speciaal voor het Huis Arnhem is het ook mogelijk voor volwassen cliënten met (klein)kinderen tot 18 jaar om gebruik te maken van het Huis, zowel voor logies als voor dagverblijf. Tevens kunnen ouders (en broertjes en zusjes) van poliklinische kinderen en jongeren èn zijzelf overdag gebruik maken van onder andere de huiskamer, keuken, bibliotheek, computer en -speelruimten en de rustkamers. Gezinnen met een kind met een ziekte, beperking of chronische aandoening kunnen ook naar het Huis Arnhem komen voor een aangepaste vakantie. Het Huis Arnhem is eveneens beschikbaar voor families van kinderen die zijn opgenomen in ziekenhuis Rijnstate.

Voor meer informatie of aanmelding klik hier

Klimmendaal

Soms loopt het leven niet als verwacht. En kan je gezondheid opeens ernstig verslechteren. Dan wacht een zware tijd. Met momenten van afzien en van overwinnen. Deze klim begint met kijken naar wat je nog wel kunt. En bedenken wat je wilt. Want je weet nooit wat je kunt tot je het weer probeert. Klimmendaal: op weg naar eigen kracht.

De revalidatiespecialisten van Klimmendaal bieden medisch specialistische revalidatie op diverse locaties in Oost-Nederland. Bij ons revalideren kinderen, jongeren en volwassenen met een fysieke of cognitieve beperking. Wij begeleiden hen naar een zo zelfstandig mogelijke plek in de maatschappij op een wijze die bij hen past.

Algemene adresgegevens

Hoofdlocatie:
Heijenoordseweg 5
6813 GG Arnhem
Tel (026) 352 61 00

Klimmendaal heeft diverse locaties in Apeldoorn, Arnhem, Deventer, Doetinchem, Ede en Zutphen.
Klik hier voor contactgegevens van alle locaties.

icon_youtube
icon_twitter
icon_linkedin
icon_facebook