Tekstgrootte: Voorkeuren

17-03-2014Gloednieuwe filmpjes Flashback

Gloednieuwe filmpjes Flashback

Onder de naam Flashback maken cliënten van RMC Groot Klimmendaal met niet aangeboren hersenletsel (NAH) muziektheaterproducties over hun persoonlijke ervaringen. Dit doen zij via allerlei podiumkunsten zoals zang, toneel en ook film. Op onze website en ons Youtube kanaal zijn verschillende Flashbackfilmpjes te bekijken.

Vandaag zijn daar twee gloednieuwe filmpjes aan toegevoegd. De films zijn voor het eerst getoond tijdens de voorgaande Flashbackvoorstelling. Kijk je mee?

  • Klik hier om het filmpje te bekijken over Yusuf. Hij vertelt waarom hij pas jaren na zijn ongeluk bij ons kwam revalideren.
  • Klik hier om het filmpje te bekijken over hoe een cliënt haar sportieve leven weer opbouwt door haar revalidatieperiode bij RMC Groot Klimmendaal.
  • Klik hier om de rest van de Flashbackfilmpjes te bekijken.

Klimmendaal

Soms loopt het leven niet als verwacht. En kan je gezondheid opeens ernstig verslechteren. Dan wacht een zware tijd. Met momenten van afzien en van overwinnen. Deze klim begint met kijken naar wat je nog wel kunt. En bedenken wat je wilt. Want je weet nooit wat je kunt tot je het weer probeert. Klimmendaal: op weg naar eigen kracht.

De revalidatiespecialisten van Klimmendaal bieden medisch specialistische revalidatie op diverse locaties in Oost-Nederland. Bij ons revalideren kinderen, jongeren en volwassenen met een fysieke of cognitieve beperking. Wij begeleiden hen naar een zo zelfstandig mogelijke plek in de maatschappij op een wijze die bij hen past.

Algemene adresgegevens

Hoofdlocatie:
Heijenoordseweg 5
6813 GG Arnhem
Tel (026) 352 61 00

Klimmendaal heeft diverse locaties in Apeldoorn, Arnhem, Deventer, Doetinchem, Ede en Zutphen.
Klik hier voor contactgegevens van alle locaties.

icon_youtube
icon_twitter
icon_linkedin
icon_facebook