Tekstgrootte: Voorkeuren

22-07-2015Gezocht: verpleegkundigen voor de zomer!

Gezocht: verpleegkundigen voor de zomer!

Wij zijn voor onze klinisch opgenomen cliënten in Arnhem op zoek naar verpleegkundigen revalidatiezorg (niveau 4 of 5) voor de zomerperiode!

Voor diverse diagnosegroepen, diverse leeftijden en diverse werktijden (ook ’s nachts).

Ben jij verpleegkundige en wil je graag een actieve bijdrage leveren aan de 24-uurszorg voor mensen met een beperking? Ben je flexibel inzetbaar en wil je werken in een enthousiast en gemotiveerd team? Neem dan vandaag nog contact op met onze teammanagers Jobke Bekkers op 06-51055312 of Joeri van Kalleveen op 06-20111448. Maandag 27 juli kun je al op gesprek komen om nader kennis te maken. De zomerperiode betreft de maand augustus en eventueel september. Ook is er de mogelijkheid om daarna opgenomen te worden in de flexpool.

Bij Revalidatie Medisch Centrum (RMC) Groot Klimmendaal komen mensen met een beperking of chronische aandoening om hun persoonlijke revalidatiedoel te behalen. Voor de een is dit zelfstandig wonen, voor de ander aangepast werk of een nieuwe vorm van vrijetijdsbesteding. Samen met onze betrokken medewerkers verleggen zij hun grenzen telkens weer.

Revalideren bij RMC Groot Klimmendaal gebeurt via medisch specialistische behandelprogramma's binnen de expertisecentra voor volwassenen, kinderen en jongeren. Onze multidisciplinaire teams zitten op diverse locaties in Gelderland en zijn gespecialiseerd in neurologische aandoeningen, kinderrevalidatie en spasticiteit.

Klimmendaal

Soms loopt het leven niet als verwacht. En kan je gezondheid opeens ernstig verslechteren. Dan wacht een zware tijd. Met momenten van afzien en van overwinnen. Deze klim begint met kijken naar wat je nog wel kunt. En bedenken wat je wilt. Want je weet nooit wat je kunt tot je het weer probeert. Klimmendaal: op weg naar eigen kracht.

De revalidatiespecialisten van Klimmendaal bieden medisch specialistische revalidatie op diverse locaties in Oost-Nederland. Bij ons revalideren kinderen, jongeren en volwassenen met een fysieke of cognitieve beperking. Wij begeleiden hen naar een zo zelfstandig mogelijke plek in de maatschappij op een wijze die bij hen past.

Algemene adresgegevens

Hoofdlocatie:
Heijenoordseweg 5
6813 GG Arnhem
Tel (026) 352 61 00

Klimmendaal heeft diverse locaties in Apeldoorn, Arnhem, Deventer, Doetinchem, Ede en Zutphen.
Klik hier voor contactgegevens van alle locaties.

icon_youtube
icon_twitter
icon_linkedin
icon_facebook