Tekstgrootte: Voorkeuren

03-07-2017Geef jouw talent ruimte bij Klimmendaal!

Geef jouw talent ruimte bij Klimmendaal!

Wij zoeken energieke en inspirerende revalidatieartsen met grote affiniteit met en visie op revalidatie.

Bij Klimmendaal hebben ruim 650 revalidatiespecialisten dagelijks de zorg voor onze patiënten. Ieder vanuit zijn of haar eigen specialisme, maar allemaal met dezelfde inzet en kracht. Werken bij Klimmendaal is met zorg werken in een professionele en klantgerichte omgeving op diverse locaties in Oost-Nederland. Samen begeleiden we patiënten naar een zo zelfstandig mogelijke plek in de maatschappij op een wijze die bij hen past.

Revalidatiespecialisten
Klimmendaal is een revalidatiecentrum dat zich, na de fusie van Groot Klimmendaal en ViaReva, uitstrekt over een grote regio: van Ede tot Zevenaar en Zutphen, van Arnhem tot Apeldoorn en Deventer. Eén van de uitgangspunten voor het leveren van onze klantgerichte, up-to-date revalidatiegeneeskundige zorg is dat deze dicht in de buurt van de patiënt wordt geboden. In een groot deel van ons verzorgingsgebied is er sprake van groei en innovatie. Daarom ontstaat er binnen Klimmendaal Volwassenen vacatureruimte voor meerdere revalidatieartsen.

De juiste plek voor jouw talent?
Wij bieden niet alleen aan de patiënt de juiste behandeling op de juiste locatie, wij vinden het belangrijk om ook aan medewerkers de juiste werkzaamheden op de juiste werkplek te bieden. We willen daarom graag kennis maken met jouw talenten en wensen om binnen Klimmendaal de juiste match voor jou te vinden!

Enthousiast geworden? Lees meer in de folder of op onze vacaturepagina.

Klimmendaal

Soms loopt het leven niet als verwacht. En kan je gezondheid opeens ernstig verslechteren. Dan wacht een zware tijd. Met momenten van afzien en van overwinnen. Deze klim begint met kijken naar wat je nog wel kunt. En bedenken wat je wilt. Want je weet nooit wat je kunt tot je het weer probeert. Klimmendaal: op weg naar eigen kracht.

De revalidatiespecialisten van Klimmendaal bieden medisch specialistische revalidatie op diverse locaties in Oost-Nederland. Bij ons revalideren kinderen, jongeren en volwassenen met een fysieke of cognitieve beperking. Wij begeleiden hen naar een zo zelfstandig mogelijke plek in de maatschappij op een wijze die bij hen past.

Algemene adresgegevens

Hoofdlocatie:
Heijenoordseweg 5
6813 GG Arnhem
Tel (026) 352 61 00

Klimmendaal heeft diverse locaties in Apeldoorn, Arnhem, Deventer, Doetinchem, Ede en Zutphen.
Klik hier voor contactgegevens van alle locaties.

icon_youtube
icon_twitter
icon_linkedin
icon_facebook