Tekstgrootte: Voorkeuren

13-03-2014G-judotoernooi Papendal

G-judotoernooi

Aanstaande zaterdag, 15 maart, wordt er in Papendal weer een G-judotoernooi gehouden. Aan dit judotoernooi kunnen alle kinderen met een beperking meedoen. Dit jaar doen er in totaal 117 kinderen mee. Dit is een record inschrijving!  ! Er doen maar liefst 50 kinderen aan dit toernooi mee die bij RMC Groot Klimmendaal in behandeling zijn. Een aantal medewerkers van RMC Groot Klimmendaal zijn actief betrokken bij het begeleiden van de kinderen op de judomat.

De andere deelnemers komen van judovereniging Stap voor stap uit Arnhem, waar kinderen met een beperking kunnen judoën.Ook zullen er veel oud revalidanten of leerlingen mee doen vanuit sportvereniging Stop voor stap of andere verengingen.

Het toernooi begint om 10:00 ’s ochtends en duurt tot ongeveer 12 uur. Daarna zal er een prijsuitreiking plaats vinden.
U bent van harte welkom om naast de vele ouders/ opa’s oma’s en anderen de kinderen aan te moedigen.

Klimmendaal

Soms loopt het leven niet als verwacht. En kan je gezondheid opeens ernstig verslechteren. Dan wacht een zware tijd. Met momenten van afzien en van overwinnen. Deze klim begint met kijken naar wat je nog wel kunt. En bedenken wat je wilt. Want je weet nooit wat je kunt tot je het weer probeert. Klimmendaal: op weg naar eigen kracht.

De revalidatiespecialisten van Klimmendaal bieden medisch specialistische revalidatie op diverse locaties in Oost-Nederland. Bij ons revalideren kinderen, jongeren en volwassenen met een fysieke of cognitieve beperking. Wij begeleiden hen naar een zo zelfstandig mogelijke plek in de maatschappij op een wijze die bij hen past.

Algemene adresgegevens

Hoofdlocatie:
Heijenoordseweg 5
6813 GG Arnhem
Tel (026) 352 61 00

Klimmendaal heeft diverse locaties in Apeldoorn, Arnhem, Deventer, Doetinchem, Ede en Zutphen.
Klik hier voor contactgegevens van alle locaties.

icon_youtube
icon_twitter
icon_linkedin
icon_facebook