Tekstgrootte: Voorkeuren

07-03-2016G-judotoernooi Papendal

G-judotoernooi Papendal

Op zaterdag 12 maart 2016 vindt weer het jaarlijkse G-judotoernooi plaats in sportcentrum Papendal te Arnhem! Dit judotoernooi is speciaal voor kinderen met een beperking. Aan het judotoernooi doen 110 kinderen mee. Dit zijn ongeveer 80 kinderen van judovereniging Stap voor Stap en 30 kinderen die bij Klimmendaal in behandeling zijn. Een aantal medewerkers en behandelaren van Klimmendaal begeleiden samen met vrijwilligers de deelnemers tijdens de judowedstrijden.

Het G-judotoernooi start om 10.00 uur ’s morgens en duurt ongeveer tot 12.00 uur ’s middags. Daarna is de prijsuitreiking waarbij alle kinderen een beker én diploma ontvangen. Het judo-evenement vindt plaats in sportcentrum Papendal te Arnhem. Voor een routebeschrijving naar het sportcentrum klikt u hier.

U komt toch ook?
Iedereen is van harte uitgenodigd om de kinderen aan te moedigen samen met (andere) ouders, verzorgers, vriendjes, broertjes, zusjes, opa’s en oma’s. Vanaf 9.00 uur is de ontvangst. Bezoekers en deelnemers worden al vanaf het terrein van Papendal begeleid naar een parkeerplek en/of de juiste weg naar hal 10. Komt u ook?

Klimmendaal

Soms loopt het leven niet als verwacht. En kan je gezondheid opeens ernstig verslechteren. Dan wacht een zware tijd. Met momenten van afzien en van overwinnen. Deze klim begint met kijken naar wat je nog wel kunt. En bedenken wat je wilt. Want je weet nooit wat je kunt tot je het weer probeert. Klimmendaal: op weg naar eigen kracht.

De revalidatiespecialisten van Klimmendaal bieden medisch specialistische revalidatie op diverse locaties in Oost-Nederland. Bij ons revalideren kinderen, jongeren en volwassenen met een fysieke of cognitieve beperking. Wij begeleiden hen naar een zo zelfstandig mogelijke plek in de maatschappij op een wijze die bij hen past.

Algemene adresgegevens

Hoofdlocatie:
Heijenoordseweg 5
6813 GG Arnhem
Tel (026) 352 61 00

Klimmendaal heeft diverse locaties in Apeldoorn, Arnhem, Deventer, Doetinchem, Ede en Zutphen.
Klik hier voor contactgegevens van alle locaties.

icon_youtube
icon_twitter
icon_linkedin
icon_facebook