Tekstgrootte: Voorkeuren

20-02-2019G-Judotoernooi bij Papendal op 16 maart

Afbeelding: g-Judotoernooi 2018

Op zaterdag 16 maart, wordt er op Papendal weer een G-judotoernooi gehouden. Aan dit judotoernooi kunnen alle kinderen met een beperking meedoen. Dit jaar doen er circa 80 kinderen mee. Er doen ruim 40 kinderen aan dit toernooi mee die bij Klimmendaal in behandeling zijn. Een aantal medewerkers van Klimmendaal zijn actief betrokken bij het begeleiden van de kinderen op de judomat.

De andere deelnemers komen van judovereniging Stap voor Stap uit Arnhem, waar kinderen met en zonder een beperking kunnen judoën. Bij Stap voor Stap zitten kinderen die vanuit Klimmendaal komen, maar ook jongeren vanuit het reguliere circuit.

Het toernooi begint om 10:00 ’s ochtends en duurt tot 12:00. Daarna zal er een prijsuitreiking plaats vinden tot ongeveer 13.00 uur.

Iedereen is van harte welkom om naast de vele ouders/ opa’s oma’s en anderen de kinderen aan te moedigen.

Het judotoernooi wordt financieel ondersteund door de Stichting Vrienden van Klimmendaal.

Klimmendaal

Soms loopt het leven niet als verwacht. En kan je gezondheid opeens ernstig verslechteren. Dan wacht een zware tijd. Met momenten van afzien en van overwinnen. Deze klim begint met kijken naar wat je nog wel kunt. En bedenken wat je wilt. Want je weet nooit wat je kunt tot je het weer probeert. Klimmendaal: op weg naar eigen kracht.

De revalidatiespecialisten van Klimmendaal bieden medisch specialistische revalidatie op diverse locaties in Oost-Nederland. Bij ons revalideren kinderen, jongeren en volwassenen met een fysieke of cognitieve beperking. Wij begeleiden hen naar een zo zelfstandig mogelijke plek in de maatschappij op een wijze die bij hen past.

Algemene adresgegevens

Hoofdlocatie:
Heijenoordseweg 5
6813 GG Arnhem
Tel (026) 352 61 00

Klimmendaal heeft diverse locaties in Apeldoorn, Arnhem, Deventer, Doetinchem, Ede en Zutphen.
Klik hier voor contactgegevens van alle locaties.

icon_youtube
icon_twitter
icon_linkedin
icon_facebook