Tekstgrootte: Voorkeuren

17-12-2015Fusie ViaReva en RMC Groot Klimmendaal

Fusie ViaReva en RMC Groot Klimmendaal

De revalidatiecentra ViaReva en RMC Groot Klimmendaal gaan per 1 januari 2016 fuseren. Dit betekent dat de twee organisaties één worden en gezamenlijk verder gaan onder de naam: Klimmendaal.

De revalidatiespecialisten van Klimmendaal kunnen door deze fusie patiënten nog beter van dienst zijn met hoogwaardige medisch specialistische revalidatiezorg.  Revalideren bij de nieuwe organisatie kan binnen 13 verschillende locaties verspreid over geheel Oost-Nederland. Meer weten over waar Klimmendaal voor staat? Bekijk het filmpje dat ter ere van de fusie gemaakt is, hieronder of via deze link op Youtube.

Wat betekent deze fusie?
In de dienstverlening van de organisatie verandert er niets. Klimmendaal gaat vanaf 1 januari 2016 in fasen de nieuwe naam invoeren. Dit betekent dat stapsgewijs de naam Klimmendaal de oude namen in de communicatie-uitingen gaat vervangen.
 

Klimmendaal

Soms loopt het leven niet als verwacht. En kan je gezondheid opeens ernstig verslechteren. Dan wacht een zware tijd. Met momenten van afzien en van overwinnen. Deze klim begint met kijken naar wat je nog wel kunt. En bedenken wat je wilt. Want je weet nooit wat je kunt tot je het weer probeert. Klimmendaal: op weg naar eigen kracht.

De revalidatiespecialisten van Klimmendaal bieden medisch specialistische revalidatie op diverse locaties in Oost-Nederland. Bij ons revalideren kinderen, jongeren en volwassenen met een fysieke of cognitieve beperking. Wij begeleiden hen naar een zo zelfstandig mogelijke plek in de maatschappij op een wijze die bij hen past.

Algemene adresgegevens

Hoofdlocatie:
Heijenoordseweg 5
6813 GG Arnhem
Tel (026) 352 61 00

Klimmendaal heeft diverse locaties in Apeldoorn, Arnhem, Deventer, Doetinchem, Ede en Zutphen.
Klik hier voor contactgegevens van alle locaties.

icon_youtube
icon_twitter
icon_linkedin
icon_facebook